Elementor עזרה דחופה!!! אני מעצב אתר קיים והוא נראה קטסטרופה

כנפי דמיון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
תודה רבה!
לבצע שינוי באלמנטור ולראות אם הוא משפיע (לנסות ב2 עמודים שונים).
[/QUOTE]

העניין הוא שאצלי הוא מראה מצוין גם לא באלמנטור אבל בגלישה בסתר הוא מראה אחרת לגמרי.
האמת שעכשיו הסתדר קצת, אבל עדין יש שם כמה דברים שאצלי סדרתי אחרת. והם נשארו מהדף הישן
יש חוסר אחידות בין מה שאני רואה למה שאורחים רואים.

תודה רבה על העזרה!! אני אבדוק.

כנפי דמיון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
תודה רבה לכל מי שעזר, האתר הסתדר ברוך ה'.
האמת שלא הבנתי מה זה פלאגין, לא ידעתי שהכוונה לתוספים.:D
באמת היה שתי תוספים של ניקוי קאש באתר. כיביתי אחד ולא הסתדר כיבתי את השני וכן הסתדר.

a Computer

משתמש מקצוען
D I G I T A L
תודה רבה לכל מי שעזר, האתר הסתדר ברוך ה'.
האמת שלא הבנתי מה זה פלאגין, לא ידעתי שהכוונה לתוספים.:D
באמת היה שתי תוספים של ניקוי קאש באתר. כיביתי אחד ולא הסתדר כיבתי את השני וכן הסתדר.
לא ברור לי למה צריך את שניהם, הם עלולים לתקוע אחד את השני אלא אם כן הם משלימים אחד את השני.
תוספי קאש אמורים להאיץ את מהירות טעינת האתר. אם הם לא מפריעים אחד לשני, כן מומלץ להפעיל. רק שצריך לרוקן כשמבצעים שינויים.

כנפי דמיון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
אני לא יודע מי התקין שם את שניהם, ואני לא חושב שצריך שתיים, מספיק אחד שיעשה את העבודה.
wp rocket עשה את הבעיה כי גם את השני כיביתי בשביל הבדיקה והבעיה לא נפתרה.

זה היה הקאש ששבר את גב האתר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה