500 זה יפה מאודנכתב ע"י לו יצוייר;400908:התמחור הוא בד"כ לפי עמוד, כמה לוקחים?-תלוי למי.
בעיתונות משלמים בד"כ פחות, כי בעקרון זה מיועד לשימוש חד פעמי של העיתון ואח"כ הזכויות נשארות של היוצר, פלוס העובדה שזו עבודה קבועה/ מתמשכת.
חוץ מאולי אי אלו עיתונים, או ציירים מקצועיים שהעיתונים משלמים להם כראוי, אם משלמים בעיתון 500 ש"ח לעמוד זה נקרא יפה.
בפרטי? מישהו רשם כאן פעם משהו כמו 100-130 ש"ח לריבוע קומיקס., בערך 1000 ש"ח לדף. אבל את זה אף פעם לא ניסיתי.
הצלחות!
בהחלט. גם אני התחלתי במחיר כזה. ואני גם לא מקבלת 500 לעמוד קומיקס כיום. מבירורים שערכתי, במקומות שמשלמים בסדר- 500 זה נקרא יפה.נכתב ע"י Danbarlev;400980:500 זה יפה מאוד
כשאני התחלתי אף אחד לא הציעה לי יותר מ350 ש"ח
אם יציעו 500 לעמוד אפי לספר,בתור עבודה ראשונה זה מצויין
נכתב ע"י RacheliArt;400997:אם היו משלמים לי 500 שח לעמוד בכל עיתון-
הייתי הרבה יותר עשירה והרבה פחות עסוקה...
המחירים שציינתם פה, אגב, כוללים כתיבה של הסיפור או לא?
נכתב ע"י לו יצוייר;400908:התמחור הוא בד"כ לפי עמוד, כמה לוקחים?-תלוי למי.
בעיתונות משלמים בד"כ פחות, כי בעקרון זה מיועד לשימוש חד פעמי של העיתון ואח"כ הזכויות נשארות של היוצר, פלוס העובדה שזו עבודה קבועה/ מתמשכת.
חוץ מאולי אי אלו עיתונים, או ציירים מקצועיים שהעיתונים משלמים להם כראוי, אם משלמים בעיתון 500 ש"ח לעמוד זה נקרא יפה.
בפרטי? מישהו רשם כאן פעם משהו כמו 100-130 ש"ח לריבוע קומיקס., בערך 1000 ש"ח לדף. אבל את זה אף פעם לא ניסיתי.
הצלחות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: