את עלות החומרים שאת מוציאה על העוגה תכפילי ב-4, תוסיפי את העלות לשעת העבודה כפול מס' השעות שעבדת ואת כל זה תחלקי לפי חתיכה או לפי פס או לפי עוגהתודה.
מה זה הכפול 4?
לפי החישוב הזה זה יוצא מינימום 200 ש"ח לעוגה הכי פשוטה, הגיוני?את עלות החומרים שאת מוציאה על העוגה תכפילי ב-4, תוסיפי את העלות לשעת העבודה כפול מס' השעות שעבדת ואת כל זה תחלקי לפי חתיכה או לפי פס או לפי עוגה
את עושה כמות של עוגות לא עוגה אחת.... תחשבי נגיד שאת מוכרת עוגות שמרים, כשאת מכינה בצק לא יוצא לך פס אחד... יוצא לך 5/6לפי החישוב הזה זה יוצא מינימום 200 ש"ח לעוגה הכי פשוטה, הגיוני?
אולי @ייעוץ עיסקי ופיננסי ידע לעזור בענייןאיך מתמחרים אפיית עוגות ביתיות לאנשים?
לפי שעת עבודה?
מה לגבי מוצרים?
אשמח לעזרה.
תודה גדולהה
אני מתכוונת לעוגות חתוכות, אישיות וכו' שמתאימות לבר של אירוע,את עושה כמות של עוגות לא עוגה אחת.... תחשבי נגיד שאת מוכרת עוגות שמרים, כשאת מכינה בצק לא יוצא לך פס אחד... יוצא לך 5/6
וכשאת מכינה עוגה מעוצבת אז בהחלט או המחירים, 350-450 ש"ח לעוגה
אגב, שכל אחד יחליט כמה עולה לו שעת עבודה.... יכולה לקחת גם 50 ש"ח לשעה
חישבת פעם כמה עולה לך החומרים? יודעת להגיד לי?אני מתכוונת לעוגות חתוכות, אישיות וכו' שמתאימות לבר של אירוע,
אני כל פעם מסתבכת עם החישוב!
וכמה זמן העבודה על תבנית כזו?סביבות ה 50 לתבנית שיוצא ממנה 90 פרוסות יפות ויש גם עוגות יתר זולות, האישיות יותר יקרות ויותר עבודה להכין אותם.
אז 50 ש"ח לעוגה כפול 4 = 200 ש"ח + שעתיים עבודה 200 ש"ח סה"כ 400 לחלק ל-90 חתיכות 4.5 ש"ח לחתיכה.סביבות השעה פלוס כולל רחצת כלים, לא כולל זמן הקפאה בין שכבות.
חיתוך העוגה והאריזה לקופסאות סוג 20 דקות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: