משה קפולוביץ'
משתמש רשום
מי הוא זה ואיזה הוא מה הטלפון שלו ומה הם עצותיו למי אוכל להתקשר לשמוע המלצות עליו?להתייעץ עם צבי סילבר אומרים ששוה כל שקל
מי הוא זה ואיזה הוא מה הטלפון שלו ומה הם עצותיו למי אוכל להתקשר לשמוע המלצות עליו?להתייעץ עם צבי סילבר אומרים ששוה כל שקל
מאיפה ניקח אז את הכמה מאות שקלים הללו?ויכול להיות שעדיף לשלם כמה מאות יותר ולא להיכנס ללחץ הזה.
א"א לתכנן עכשיו את כל החיים, מקסימום פורסים ליותר שנים.מאיפה ניקח אז את הכמה מאות שקלים הללו?
אם הדירה עדיין לא בנויה ישנה אפשרות לקבלת סיוע בשכ"ד, כדאי לבדוק.שלום רב אני רוצה לפתוח כאן נושא שכרגע מאוד בוער לי ואני מאמין שלעוד אחרים זה בוער
אני אברך כולל ההכנסות הממוצעות שלי כולל של אשתי עומדים ע"ס של 6000 ש"ח ואנו צריכים לשלם גם משכנתא וגם שכירות לפחות למשך השנה וחצי הבאים שהם ביחד כ 5500 ש"ח
אני לא רוצה לצאת מהכולל ומה אעשה האם יש איזו עצה או שאין מנוס מלצאת מהכולל וללכת לעבוד?
אין לי את היכולת לקבל שכ"ד כיוון שיש לי כבר דירה אחרת על השם שלי (לא שלי)אם הדירה עדיין לא בנויה ישנה אפשרות לקבלת סיוע בשכ"ד, כדאי לבדוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: