ואם נעשה את הכיור 40, יהיה מעבר 50,זה אכן בסדר? לא צפוף מידי?בד"כ אני עושה כיור מול אסלה רק כשיש לי 170 ברוחב, אבל פה עשיתי כך אפילו שיש לי פחות כי לפי דעתי זה ההצעה הטובה ביותר אפילו שאין מאד שטח.
(הכי הרבה אפשר לעשות ניאגרה דקה, לא מאד מומלץ, אבל לפעמים חשוב בשביל מקום)
כדאי לבדוק אפשרות להטמיע את הניאגרה בתוך הקירואם נעשה את הכיור 40, יהיה מעבר 50,זה אכן בסדר? לא צפוף מידי?
אפשר להכניס ניאגרה לקיר רק בקיר עובי 20 ס"מ.כדאי לבדוק אפשרות להטמיע את הניאגרה בתוך הקיר
+ לרכוש אסלה קצרה
כך יהיה מרווח של עוד 10 ס"מ.
להפך, לשבת על האסלה ולקלח זה הכי נוח שיש. אצל הבת שלי לא תכננתי אסלה צמודה לאמבטיה ולאחר השיפוץ היה לה איכפת שאין לה מקום נוח לשבת כמו שהיתה רגילה אצלי בבית.לקלח ילדים ממש לא נוח עם מרווח צר שכזה
הייתי הולכת על אופציה כמו שהציעה יונית, אסלה מוסתרת מהפתח ומרחב גישה לאמבטיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: