אולי משהו כזה,אף אחד?
אולי משהו כזה,
איפהאפשר לעשות ויטרינה ממול הארון,
לטובת החברים שרוצים לעזור --שרטטתי את "הסלון "?! --בקנ"מ נכון - כי השרטוט שהעלית קצת מטעהתעזרו לי להכניס ארון ספרים שלחן כסאות וספא של 3
תודה רבה
השולחן בצד ימין הספה בצד שמאל למעלה והארון בצד שמאל למטה
מה למשל ?מה עם הרעיון לפצל את הארון ספרים
מה זה ?רעיון גזור
אני רוצה ספה שנפתחת ל 3 מיטותאולי תחשבו על ספת ריש קרוב לכניסה?
שרטטי לבד את הסלון (זה הכי טוב שאני יודע) מקווה שמובן
מופיע המידות
בצד אחר יש דלת גדולה ונשאר בצד קיר של 1.35
בצד שני יש דלת באמצע ושני הצדדים נשאר קיר של 0.70
מקווה שמובן
תעזרו לי להכניס ארון ספרים שלחן כסאות וספא של 3
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 1672884
לטובת החברים שרוצים לעזור --שרטטתי את "הסלון "?! --בקנ"מ נכון - כי השרטוט שהעלית קצת מטעה
נראה לי שכדאי להסתפק בספה 2 מושבים ----מצוב סקיצה -- יצא קטן אבל חמוד
ואני לא רואה עוד הרבה אופציות כי כל סידור אחר ----או שחוסם את המעבר או שחוסם את הדלתות
השרטוט המקורי הוא לא בקנ"מ וישר קלטתי שיש בעית פרופורציה ולכן העברתי לאוטוקאד לפי המידות שנתןבשרטוט המקורי יש 3.47 ברוחב הסלון
ובשרטוט החדש יש 2.30
זה אומר שיש עוד 1.17 ברוחב הסלון שלא באו לידי ביטוי בשרטוט החדש
אולי אפשר גם ככה --בהתחשב שהדלת העליונה פונה למרפסתהכניסה זה הדלת התחתונה הדלת העליונה היא מרפסת
מה שגורם לך לטעות הוא כנראה העיפרון של התוכנה בה השתמש, שנראה כסימון של 90 ס"מ לפתח העליוןהשרטוט המקורי הוא לא בקנ"מ וישר קלטתי שיש בעית פרופורציה ולכן העברתי לאוטוקאד לפי המידות שנתן
ואם תחשבן את המידות שנתן תראה שזה הרוחב -- בלוס מינוס 5 ס"מ
ואדרבה -- אם אני טועה אפשר יהיה למצוא פיתרון טוב יותר
קשה להבין מהשרטוט היכן בדיוק ממוקמת הדלת ולאיזה כיון היא נפתחת. כך שקשה למקם את הרהיטים...א. תודה
ב. השלחן סטנדרט
ספה וארון עוד לא קניתי
ספה זה בערך 2 מטר
זה אומר שנשאר 2 מטר לארון?
ארון של 2 מטר זה מאוד קטן רק 5 דלתות א"א לדחוף משהו יותר ?
ושוב תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: