לבעיות שפה תמיד ידרשו ועדה בנוכחות הילדהלא כ"כ בהקשר של הנושא
אבל לילדה בת 5 עם לקות דיבור וקצת תקשורת
משובצת לגן שפה שנה הבאה
מי בעזר מציון יכול לעזור בנושא?יש לכם שם ספציפי/טלפון מתאים?
יש אפשרות לקבל ייעוץ מעזרת אחים [בית שמש] 0733828590
לבעיות שפה תמיד ידרשו ועדה בנוכחות הילדהלא כ"כ בהקשר של הנושא
משובצת לגן שפה שנה הבאה
היי,לא לאבחן
עזרה בהגשה לביטוח לאומי
שאלתי על לקות שפתיתהיי,
האם יש אבחונים מנוירולוג (רופא התפתחותי) + פסיכולוג?
במידה ויש הכל ניתן להגיש לבד באתר בט"ל.
ASD - הספקטרום האוטיסטי - מי זכאי לקצבת ילד נכה? (לפי מחלות וליקויים) | ביטוח לאומי
הורה לילד שאובחן על הספקטרום האוטיסטי (ASD) בהתאם להנחיות משרד הבריאות, יהיה זכאי לקצבת ילד נכה מגיל 91 יום ועד גיל 18 ושלושה חודשים.www.btl.gov.il
מנסיון אישי בט"ל מנסה כמה שיותר לדחות תביעות במיוחד אם זה על עיכוב שפתי.שאלתי על לקות שפתית
יש דרגות וכו
מחפשת למישהי עזרה בנושא הספציפי הזה לא בתשלום רק טיפה הכונה
ואמרו לי שאולי עזר מציון וכד
אשמח שתשאירי לי מקום לכתוב בפרטי, תודה רבהאני ביקשתי ועדה ללא נוכחות ואישרו לי,
בעקרון צריך לדבר עם הקלינאית תקשורת שלכםלא כ"כ בהקשר של הנושא
משובצת לגן שפה שנה הבאה
לבתי הפרעה בתקשורת העליתי את כל המסמכים כולל הכל נוירולוג קלינאי תקשורת פסיכולוג וכו' הילדה כיום בת 3.5 כשהגשנו את הבקשה לא קראו לנו לוועדה זה היה לפני חצי שנה ואז היא כלל לא דיברה היתה בוכה על כל שטותלבעיות שפה תמיד ידרשו ועדה בנוכחות הילדה
לא בטוח שאת צריכה עזרה, עשיתי את זה לבד, קיבלתי מהר מאד.לא לאבחן
עזרה בהגשה לביטוח לאומי
היתה לי וועדה, הבאתי את הילדה, ביקשתי להיכנס בלעדיה כדי לא לדבר לידה על הבעיות שלה,לבעיות שפה תמיד ידרשו ועדה בנוכחות הילדה
יש אפשרות לקבל ייעוץ מעזרת אחים [בית שמש] 0733828590
אני הלכתי לאבחון על שפה ועיכוב התפתחותי [זה היה כבר שהבנתי שהיא ASD אך עדיין אז לא אובחנה] והיה פקיד מעצבן ששאל שאלות ולא ענתה לו וכן ביקש שתפתח ברז ולא הצליחה וביקש שתספור עד חמש ועקפה מספרים ובכל זאת דחה את הבקשה [זה אחד שקבוע לא נותן (שמעתי מעוד כאלה שהיו אצלו)] אחרי חודש היה את האבחון ואז שלחתי ואישרו בלי וועדה וביקשתי וועדה לבדוק תלות והיה אצל אחד נורמלי שאישראני מסייגת בזהירות שאולי זה קשור לכך שהם ראו שהגשתם את התביעה על ידי חברה וזה הדליק אצלם נורה אדומה..
חברים בכל הקשור לASD אין צורך לשכור חברה!!!! - חבל לשלם את הסכומים הללו,
אני שואלת בזהירות - את מבית שמש?אני הלכתי לאבחון על שפה ועיכוב התפתחותי [זה היה כבר שהבנתי שהיא ASD אך עדיין אז לא אובחנה] והיה פקיד מעצבן ששאל שאלות ולא ענתה לו וכן ביקש שתפתח ברז ולא הצליחה וביקש שתספור עד חמש ועקפה מספרים ובכל זאת דחה את הבקשה [זה אחד שקבוע לא נותן (שמעתי מעוד כאלה שהיו אצלו)] אחרי חודש היה את האבחון ואז שלחתי ואישרו בלי וועדה וביקשתי וועדה לבדוק תלות והיה אצל אחד נורמלי שאישר
צריך גם דוח פסיכיאטרילבתי הפרעה בתקשורת העליתי את כל המסמכים כולל הכל נוירולוג קלינאי תקשורת פסיכולוג וכו' הילדה כיום בת 3.5 כשהגשנו את הבקשה לא קראו לנו לוועדה זה היה לפני חצי שנה ואז היא כלל לא דיברה היתה בוכה על כל שטות
גם אני מצטרף להנ"לאני מסייגת בזהירות שאולי זה קשור לכך שהם ראו שהגשתם את התביעה על ידי חברה וזה הדליק אצלם נורה אדומה..
חברים בכל הקשור לASD אין צורך לשכור חברה!!!! - חבל לשלם את הסכומים הללו,
אני מכירה כמה שאישרו להם בלי שום מסמך מיוחד מטעם הקופ"חגם אני מצטרף להנ"ל
מכיר כמה מקרים עם אוטיזם צריך לשלוח מה שביטוח לאומי מבקש והם מאשרים בלי וועדה
אם יש כאן מישהו שיודע אחרת שיכתוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: