עזרה בקיובייס

פשטות ותמימות

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כשאני משכפל ערוץ אודיו יותר מפעם אחת קופץ לי החלון הזה
צילום מסך 2021-08-05 175832.png

וכשאני לוחץ על אישור או בטל פשוט נסגרת התוכנה מה זה אמור להיות?
עוד משהו קטנטן כשאני פותח פרויקט שאני בעבודה עליו מוצג לי החלון שיצורף כתמונה במה אני אמור לבחור מבין האפשרויות ומה הם אומרות בעצם.....
צילום מסך 2021-08-05 180018.png

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
זה אומר שיש לך וירוס... כלומר פרוץ. פשוט לא לעבוד על הפרו שהוא מלא באגים אלא על אלמנטס XT שהוא כמעט כמו הפרו רק ללא ורי אודיו ועוד כמה דברים קטנים

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
ורי אדיו אסון טבע בין לאומי עדיף שיהי זיופים מאשר להשתמש בו...

אלישבע אבר

מנהלת קהילת מוזיקה. סאונד. והפקות במה
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
ורי אדיו אסון טבע בין לאומי עדיף שיהי זיופים מאשר להשתמש בו...

ממש לא!
אחד הכלים הטובים!!
צריך פשוט ללמוד לעבוד איתו..
וההודעות מתחילת האשכול לא שאוקה מראות שהקיובייס פרוץ, אלא כשיש פלאגינים פרוצים

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אפשר לגעת איזה מהם עושים בעיות?
אי אפשר לדעת צריך לבדוק אם זה לא פלאגינים שעובדים בצורה של מסך מלא או על כל המסך (למשל fabfilter ברזולציה גבוהה) או כשעובדים מהר מידי עם התוכנה או כשמשנים את הכרטיס קול\כניסות ויציאות
מנסיון לא קרה לי עם קיובס מקורי... והכי חשוב בקרוב זורקים את הדונגל של סטיינברג לפח הגיע הזמן

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
ממש לא!
אחד הכלים הטובים!!
צריך פשוט ללמוד לעבוד איתו..
אני יודע ומכיר אותו. לפעמים בשירים אני שומע שהורי אודיו עבד קשה (בפרט שירה של ילדים) הוא לא יודע לטפל בגבוהים טוב. למלודין יש אלגוריתם שיודע לזהות שינים וצדיקים בתור שירה מה שהורי אודיו מזהה כרעש רגיל וכאן השינוי הגדול

סולמות

משתמש רשום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אני יודע ומכיר אותו. לפעמים בשירים אני שומע שהורי אודיו עבד קשה (בפרט שירה של ילדים) הוא לא יודע לטפל בגבוהים טוב. למלודין יש אלגוריתם שיודע לזהות שינים וצדיקים בתור שירה מה שהורי אודיו מזהה כרעש רגיל וכאן השינוי הגדול
כמו שאלישבע אמרה
אם יודעים להשתמש בו הוא כלי מדהים
אני משתמשת הרבה בוורי אודיו והוא נשמע מצויין
אני מוחקת את האותיות שאני פוחדת שיעשו לי בעיות
ואת כל הצלילים הלא ברורים הקטנים
ואז מתקנת בתיקון אוטומטי ואח"כ אם צריך גם ידני
וזה נשמע מעולה!

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אני מוחקת את האותיות שאני פוחדת שיעשו לי בעיות
ואת כל הצלילים הלא ברורים הקטנים
ואז מתקנת בתיקון אוטומטי ואח"כ אם צריך גם ידני
שכחתם להוסיף עוד בעיה שהורי אודיו עובד ישירות על הקובץ כך שאם לא שמרתם את הקובץ המקורי או שאתם לא זוכרים איפה שמרתם את זה בתוך התיקיה של הפרויקט אז יש כאב ראש (ולכן מומלץ תמיד לשכפל את הגירסה בערוץ)
תכלס הורי אודיו הוא כלי פצצה ומאד נח רק שיש בו לא מעט חסרונות (לעניות דעתי) ולכן עדיף שיהיה זיופים מאשר לגעת בו ולהסתבך- השירה צריכה להיות מאד איכותי עם אקוסטיקה טובה מאד כי אחרת הוא עלול לשבש כל מיני תדרים הוא לא תמיד מזהה את כל התווים ואי אפשר בכלל לחשוב על לעשות הרמוניה עם הורי אודיו דרך השירה הראשית לעומת המלודין שאפשר בקלות להוסיף הרמוניה . אבל שוב בהחלט אני מסכים שזה כלי מאד נח לשימוש עם הרבה פונקציות

נערך לאחרונה ב:

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
ומה יהיה במקום זה ?
כולם מחכים בדריכות... לפי מה שזה נראה בפורום של סטיינברג האנשים מתחננים שזה לא יהיה דרך האינטרנט (כל פעם שמפעילים את התוכנה הוא מתחבר לשרת כדוגמת nexus)
סוףסוף הצליחו לפרוץ את קיובס אז קיבלנו מתנה שהם עוברים לשיטה חדשה (כביכול הם קשובים ללקוחות...) ודרך אגב הרבה מהגירסאות שלהם יצאו אחרי שהצליחו לפרוץ להם את התוכנה (כך קראתי פעם אי אפשר לדעת את האמת...)

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
לי כן קרה...
וזה היה איזה פלאגין ששיבש לי
כתבתי פעם באריכות -כמה שפחות פלאגינים בתוכנה זה עובד יותר טוב! דרך אגב מעניין איזה פלאגין

רות וליס

מנהלת קהילת מוזיקה וסאונד והפקות אולפן
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
שכחתם להוסיף עוד בעיה שהורי אודיו עובד ישירות על הקובץ כך שאם לא שמרתם את הקובץ המקורי או שאתם לא זוכרים איפה שמרתם את זה בתוך התיקיה של הפרויקט אז יש כאב ראש (ולכן מומלץ תמיד לשכפל את הגירסה בערוץ)
תכלס הורי אודיו הוא כלי פצצה ומאד נח רק שיש בו לא מעט חסרונות (לעניות דעתי) ולכן עדיף שיהיה זיופים מאשר לגעת בו ולהסתבך- השירה צריכה להיות מאד איכותי עם אקוסטיקה טובה מאד כי אחרת הוא עלול לשבש כל מיני תדרים הוא לא תמיד מזהה את כל התווים ואי אפשר בכלל לחשוב על לעשות הרמוניה עם הורי אודיו דרך השירה הראשית לעומת המלודין שאפשר בקלות להוסיף הרמוניה . אבל שוב בהחלט אני מסכים שזה כלי מאד נח לשימוש עם הרבה פונקציות
יש אפשרות של reset לשינויים או לתת לאיוונט פקוד להיקרא מחדש
מקסימום , הטייק נמצא בתיקית האודיו
בהקשר לתיקונים קשים
משתדלת לא להגיע למצב הזה , באם יש , רק במלודיין

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה