משחזר מידע
משתמש סופר מקצוען
אם רק היית כותב מלכתחילה שמדובר בחומר שנמצא במחשב שלך ולא על CD\DVD...כל הכבוד לפרסומון!
אכן 'משתמש סופר מקצוען'...
אם רק היית כותב מלכתחילה שמדובר בחומר שנמצא במחשב שלך ולא על CD\DVD...כל הכבוד לפרסומון!
אני רק אסביר מה קרה ולמה זה עבדכל הכבוד לפרסומון!
תודה רבה!
החלפתי את הסיומת.
ובפעם הראשונה:
'פתח באמצעות...'
'חיפוש אפליקציה במחשב'
'grtplayer'
ולאחמ"כ הוא כבר קלט אוטומטית להפעיל דרך התוכנה.
שוב, תודה רבה!
אם זה ממש חשוב אני אדריך אתכם איך לייצא את זה לקובץ MP4 נקי רגיל (אפשר עם VIRTUALDUB או עם VLC )
תוכלי ליצור איתי קשר במיל bbb000741741 ושטרודל...532"]אם זה ממש חשוב אני אדריך אתכם איך לייצא את זה לקובץ MP4 נקי רגיל (אפשר עם VIRTUALDUB או עם VLC )
נשמח להדרכה
יש לנו בבית ערמות דיסקים מקוריים של גרוביס שלא בשימוש...
יש לנו בבית ערמות דיסקים מקוריים של גרוביס שלא בשימוש...
?????אתם מנהלים דיון ועזרה על גזל
ומסעיים בידי עוברי עבירה
אני אגב, 1. לא השתכנעתי שהאתר שייך לאחים גרובייס, היינו לבעלי הזכויות של הסרטים (אולי מדובר בעוקץ)מוזמן להיכנס ולרכוש את הסרט באתר
אני אגב, 1. לא השתכנעתי שהאתר שייך לאחים גרובייס, היינו לבעלי הזכויות של הסרטים (אולי מדובר בעוקץ)
2. לא הבנתי איך שייך לגבות כסף על חלק מסרטי גרובייס שנגישים לציבור באופן חינמי ביוטיוב
זה עניין לשאלת רב, כי לדעת רבנים רבים ברגע שזה נגיש ככה לכולם, גם אם זה נעשה שלא בצדק, זה הופך לזוטו של יםולא הבנתי איך זה שמישהו העלה ליוטיוב בגזל פוטר אותך?!
אלי כבודו יכול לעזור לימוזמן להיכנס ולרכוש את הסרט באתר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: