הם אמרו שהחליפו מכשיר ולכן התוצאות יהיו עד מחר...מדובר על בדיקה עתידית או שנעשתה כבר?
כי מכירה משהו שעשה בכללית לפני שבוע ועדיין לא קיבל תשובה
נקוה שאכן כך
הם אמרו שהחליפו מכשיר ולכן התוצאות יהיו עד מחר...מדובר על בדיקה עתידית או שנעשתה כבר?
כי מכירה משהו שעשה בכללית לפני שבוע ועדיין לא קיבל תשובה
הם אמרו שהחליפו מכשיר ולכן התוצאות יהיו עד מחר...
נקוה שאכן כך
הרגע קבלתיתעדכנו ..
אין שם פרטים... מתי חיובי....תודה,\
56 זה חיובי?
אין שם פרטים... מתי חיובי....
הערות לבדיקות |
Covid19IgG Quantitan עבור מחוסן או מחלים-חיובי |
השתנו הנתונים...כרגע קיבלתי את הבדיקה של הילד שלא הדביק אף אחדצפה בקובץ המצורף 828817
לאהשתנו הנתונים...
כתוב מאיזה מספר זה חיובי?
שלילי.
0.28 < 1.40
קיבלתי מכללית בדיקה סורולוגית, אשמח לעזרה בפענוח.
Covid19IgG ArchiteS1 קטן מ21 Covid19IgG Quantitan שלילי
גמלי יצא ככה...גם לנו יצא תוצאה של קטן מ21
מישהו מכיר?
אני כבר וויתרתי על בדיקהאגב, לאחר 12 יום מהתסמינים (לא בטוח שזה קורונה, אבל שמרתי על בידוד) האם כדאי לעשות בדיקת קורונה או בדיקה סורולגית? (שאני לא בטוחה שיתנו לי שוב).
אין לי שמץ.גמלי יצא ככה...
הם לא נותנים מספרים יותר?
אני כבר ישבתי בטעות 10 ימים. עשיתי בדיקה אחרי שבוע. אח"כ קיבלתי תשובה רק אחרי 3 ימים. כולם השתגעו בגללי ולבסוף התוצאה היתה..... שלילית!!!!!לאחר בידוד שלם לא התחשק לי לחכות שוב 10 ימים...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: