אשמח לעזרה באישילדעתי מחולק לכמה דברים
1. פיצויים שהופרשו לך (6 אחוז) כבר
2. השלמת פיצויים ל 8.33 אחוז
3. קבלת אבטלה
לגבי 1 כבר הופרש ונמצא אצלך ותקבלי את זה גם אם את עוזבת, רק חשוב לומר שבמידה וזה היה עבודה ראשונה לא הופרש לך בחצי שנה הראשונה, כמו כן במידה והמשכורת עלתה משמעותית, הם צריכים לתת 8.33 אחוז לפי המשכורות העדכנית, ואז ההפרש גדול יותר.
יש חברות שמפרישות מראש את כל הסכום של 8.33 ובכך הם מרויחים שהם לא צריכים להוסיף כסף אם המשכורת עלתה, ואם כן אז הם לא צריכים עכשיו להוסיף שקל פיצויים. תבדקי איך זה אצלך.
לסיכום עד כאן, במידה וההפרש שהם צריכים להוסיף הוא לא משמעותי, לא בטוח שזה שווה את הבלאגאן.
לגבי 3, אבטלה יש יותר אופציות במידה ואכן היה הרעת תנאים לדעתך, אוכל לעזור באישי.
גילוי נאות: אינני רו"ח ולא מהווה תחליף לייעוץ עם בעל מקצוע.
א. לשקר יכול להיות בעיה של גזל וכדאי לשאול רבבגדול,
ביקשתי העברה לתחום קל יותר,
הבטיחו שזה מה שיהיה,
בפועל העבודה הפכה לקשה הרבה יותר.
וזו הסיבה שאני רוצה לעזוב.
הבעיה היא שאין לי כל אסמכתא להבטחה הזו
השאלה אם יש עניין לציין את זה או ללכת לכיוון אחר כמו הרחבת המשפחה וכדומה.
אציין שהשאלה היא עבור בעלי, כך שלא בטוח שטיפול בילד יהיה קביל פה
ההעברה קרתה, אבל בניגוד לכך, ההבטחה שהעבודה שם קלה יותר לא תואמת כלל עם המציאותובסוף זה לא קרה ,
סליחה אז לא הבנתיההעברה קרתה, אבל בניגוד לכך, ההבטחה שהעבודה שם קלה יותר לא תואמת כלל עם המציאות
ומי שהבטיח את זה, ידע ועוד איך שזה המצב ופשוט עבד עלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: