בומבה -
בשלב זה החומר מאוד מבולגן ולא ניתן להוציאו לרשות הרבים לביינתים.
כמובן הספר נכתב למי שרוצה להתמקצע בתחום, ולכן חייבים ידע קודם, ולא רק ידע, אלא לדעתי צריך גם להיות תקופה מסויימת בתוך אולפן לראות איך העניינים מתנהלים שם, ואז יהיה ניתן להפיק את התועלת המירבית מהספר.
יקח לי הרבה זמן עד שהספר יצא כי : א. אני עסוק מעל הראש בהקלטות ומיקסים, בשעת המנוחה אני יוצא לבקר באתרים שאני מנהל, ובין היתר לראות גם מה קורה פה בפרוג. ב. כשאגמור בעז"ה אני רוצה שאמיתי וחבירי למקצוע [קרי - אומנים ומוזיקאים מהשורה הראשונה בארץ] יתנו את שבט ביקורתם, ורק אז ......
עצה טובה - כדאי מאוד לבקר מדי פעם באולפן אפילו רק כדי להסתכל מהצד, וממילא כל המושגים נהיים ברורים. לדעתי ולדעת שאר המומחים בתחום, אי אפשר ללמוד
סאונד דרך ספר, מוזיקה צריך לשמוע, וזה ספר לא יכול לתת, אלא מה? ספר נותן מושגים, אבל כדי לתרגם אותם למעשה צריך לראות ולשמוע. אני חושב שזה פשוט. ספר הסאונד של דני הוא ספר מעולה לדעתי, אני אישית הרבה החכמתי ממנו, וגם לשנן את הדברים לא מזיק אף פעם. [אגב את דני אני מכיר המון שנים הוא בן אדם מקסים !]
מאחל לך הרבה הצלחה בתחום.
LA12
אגב אם יהיה ביקוש העלה לכאן סרט שלי שבו אני מראה איך ניתן ליצור בקיוביס שיר תוך..... חצי שעה.