לא הבנתי מה עשיתם כדי להצליח. תוכלו לעזור לי גם??????????? דחוף לי מאד אני תקועה כבר שבוע בלי גישה למייל. זה יהיה פשוט חסד אמיתי.
לא הבנתי מה עשיתם כדי להצליח. תוכלו לעזור לי גם??????????? דחוף לי מאד אני תקועה כבר שבוע בלי גישה למייל. זה יהיה פשוט חסד אמיתי.
זה הצליח לי.!!!!!!!!!! תודה ענקית. אין לכם מושג איך עזרתם לי. תודה רבה רבהעברו 24 שעות מהנסיון האחרון שלכם?
שלחתי דרך 2 דרכים- חושבת שנקראים: משוב/יצירת קשר (שליחת מייל)אולי תוכלי לעזור לי גם??
המייל שלי נחסם, אני לא יודעת למה, רכשתי חבילה כדי להתכתב בצאט עם נציג כפי שטכנאי הציע לי ועדיין לא הצלחתי להבין איך אני יכולה להתכתב איתם. יש לך אולי קישור לשלוח לי??
מישהו????????מאז שנחסם לי המייל וגם עכשיו כשנפתח לי כבר אני לא מקבל מיילים מפרוג, מישהו יודע מה פשר הדבר ומה אפשר לעשות?
תנסה לשנות את ההגדרות בפרוגמישהו????????
אני כתבתי סתם שלא מבין למה נתקו אותי, וקיבלו.....מה לכתוב בערעור לגמייל כדי שיקבלו אותו?
שלחתי פניה לפרוג והשיבו שאני יבדוק אם זה בספאם או לשנות את ההגדרות בפרוג שניהם עשיתי ועדיין זה לא עזר, מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?מאז שנחסם לי המייל וגם עכשיו כשנפתח לי כבר אני לא מקבל מיילים מפרוג, מישהו יודע מה פשר הדבר ומה אפשר לעשות?
כנ"ל סיוטטטטקיבלו את הערעור שלי ועכש
יו שוב מבקש דצד ולא מקבל מספרים,
מה עוד אפשר לעשות?
הכוונה דרך דפדפן גוגל כרוםתודה רבה אני אנסה!
מה הכונה- '"דרך יצירת פרופיל כרום חדש"?
אני הייתי מיואשהכוונה דרך דפדפן גוגל כרום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: