לפני תקופה מישהו חסם אותי ומאוד מיהרתיאפשר להתקשר למשטרה ולומר להם
שרכב מספר 1234569 חוסם אותי בחניה
במקרה כזה הם אמורים לתת את מספר הטלפון שלו
כך שמעתי
יש לך בורר שיכול להשיג את מספר הטלפון של הנהג לפי מספר רכב?לא מדוייק, במשטרה שאלו אותי במקרה כזה, האם אני רוצה להגיש תאונת פגע וברח או לקבל את פרטי הנהג, וביקשתי רק את פרטי הנהג וקיבלתי, כמו כן יש אצלי בוררות שעוסקת בנהג שתובע נהג אחר, והוא הצליח להוציא את פרטיו דרך המשטרה.
אפשר להתקשר למשטרה ולומר להם
שרכב מספר 1234569 חוסם אותי בחניה
במקרה כזה הם אמורים לתת את מספר הטלפון שלו
כך שמעתי
חבר שלי קם פעם בשעות המוקדמות בבוקר וראה שמישהו חסם אותו אז הוא התקשר למשטרה והם שלחו ניידת וביחד חיפשו את בעל הרכב זה לא היה כ"כ פשוט כי הוא ישן ולא ענה את הטלפון אבל בכל אופן אני יודע שניידת משטרה הגיע והתקשרו ביחדלפני תקופה מישהו חסם אותי ומאוד מיהרתי
התקשרתי למשטרה - הם לא נותנים את הטלפון, הם רק מנסים הם להתקשר אליו
זה לא משנה. אם הוא יעדיף לשלם לכם הוא יוכל בכל שלב לומר לחברת הביטוח שלו שהוא נושא בנזק וסוגר את התביעה. אולי תצטרכו לחתום להם שאתם לא תובעים אותם.כן
בדרך כלל אנשים מעדיפים לשלם מכיסם ולא לערב את הביטוח
המשטרה נותנת את הטלפון, הבוררות נעשית אצלי, הנהג בהתחלה ברח ואח"כ בע"כ הגיע לבוררות, התובע קיבל את פרטיו מהמשטרה.יש לך בורר שיכול להשיג את מספר הטלפון של הנהג לפי מספר רכב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: