קורונה עזרה בבקשה. קיבלנו דו"ח על אי עטיית מסכה. איך אני יכולה לערער על זה?

• פותח הנושא vigi
  • פורסם בתאריך

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
והאם לרוב העירעור מתקבל?
ניסיתי לחפש את האשכולות בנושא ללא הצלחה..
יצאנו מהרכב, בעלי שכח לשים את המסכה והופ תוך שניה נעצרה לידנו ניידת עם 2 שוטרים שאחד מהם ללא מסכה בעצמו, וביקשו ת.ז.
עוד לפני שבעלי הספיק לאמר משהו כבר רשמו דוח ונסעו.
כמה נקודות חשובות לציון: בעלי מחלים מהחודש האחרון, יצאנו מהרכב!! והשוטר עצמו היה ללא מסכה!!!! וזה כמובן דו"ח ראשון שלו.
מה הסיכוי שיתקבל העירעור?
תודה!

מיריומה

משתמש מקצוען
99 אחוז שיבטלו, אני יברר אצל בעלי איך עושים את זה ואני יעדכן

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
99 אחוז שיבטלו, אני יברר אצל בעלי איך עושים את זה ואני יעדכן
תודה!

יש עוד כאלו שהצליחו לבטל את הדו"ח? כי משום מה האנשים בסביבתי טענו שהם לא הצליחו כלל :(

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תודה!

יש עוד כאלו שהצליחו לבטל את הדו"ח? כי משום מה האנשים בסביבתי טענו שהם לא הצליחו כלל :(
ברור
גיסי עירער והם ביטלו
הם הרי לא יתחילו לטפל ולזמן את כולם למשפט אודות דוח..

רבקי בינעט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
חוזרת מהרחוב ממש המומה,נכנס פקח לחנות בגדי ילדים וצועק מסכות על האף,מגיע עד לחדר מדידה(חנות גדולה וחדרי המדידה בפינה בסוף) עומדת שם ילדה ומודדת בגד המסיכה על הסנטר וצועק עליה,ורצה לתת דוח,חצוף בכלל שמתקרב לחדרי מדידה לאן הגענו???????!!!!!!!

כתר התורה

משתמש צעיר
הקפצה שחצי קשורה חצי לא,
לצורך עבודה מסוימת אשמח לקבלת סירטונים ו\או תמונות של שוטרים עם מסכה על הסנטר.
אפשר לשלוח לאיימל M0548518288 שטורדל גימל וכו',
תודה מראש

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הוא תיעד אותו?
לצערי לא. הינו בהלם על המהירות. רק אחרי שהניידת נסעה קלטנו שבעצם הוא עצמו היה בלי מסכה!
היהירות הזו של השוטרים יכולה להוציא מהדעת! באיזו נונשלנטיות הוא מגיש לנו את הדו"ח ואפילו לא מתעכב חצי שניה לשמוע למה אין מסכה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה