עזרה בבחירת מיקסר

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אשמח לשמוע המלצה על מיקסר סאונד.
מה ההבדל בין שני הדגמים?

ברינגר 1002

ברינגר 802

ויש גם את זה
רק שאני לא יודע אם המתח שלו תואם לארץ

הצורך שלי מינימלי
חיבור מיקופון / 2 מיקרופונים
לפעמים אורגן / גיטרה
ולפעמים כולם יחד

לא צריך שישמע אולפן, רק שיהיה קצת יותר מסביר.

נערך לאחרונה ב:

הקלידן המאסטרו

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
אם אני לא טועה, ב-1002 יש אפקטים, בשונה מה - 802.
ככה שתקח בחשבון שאם אתה לוקח מיקסר בלי אפקטים זה לא יהיה יעיל באירועים. הזמר חייב אפקטים.

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אם אני לא טועה, ב-1002 יש אפקטים, בשונה מה - 802.
ככה שתקח בחשבון שאם אתה לוקח מיקסר בלי אפקטים זה לא יהיה יעיל באירועים. הזמר חייב אפקטים.

תודה

משום מה הקישורים שהבאתי לא עובדים
אני מביא שוב

1002

802

קלידן צעיר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
במיוחד שמדובר סה"כ בפער של 20$, ודאישווה לקחת את ה1002.

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
קח את ה1002 שכמו שאתה רואה יש בו אפקטים.

במיוחד שמדובר סה"כ בפער של 20$, ודאישווה לקחת את ה1002.

השימוש עם האפקטים יהיה לי קליל? אני לא מייבין גדול בזה, לא למדתי סאונד

ומה אתם אומרים על זה?
הבעיה שאני לא בטוח שהוא מגיע עם כבל, ולא יודע מה המתח שלו.

קלידן צעיר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
אין הרבה מה לדעת באפקטים של כזה מיקסר, מכוונים אותו פעם אחת לדיליי המתאים והוא נשאר ככה.
[יש בדרך כלל מספרים במסך הקטן, וכתוב בצד מה זה כל דבר, פשוט בוחרים את המספר של הדיליי ואז יש גלגלת שמכוונים לעוצמה הרצויה של האפקט].

הקלידן המאסטרו

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
זה לא משנה. אתה חייב אפקטים לזמר. אף זמר לא ישיר במיקסר שאין בו אפקטים
ואגב - זה לא מסובך.

מצב רוח תקין

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
בלתק
בברינגר הקטן אחרי שנה וחצי שנתיים הוא מתחיל לעשות בעיות. הלחצן של הדיליי הראשי עושה צפצופים חזקים ברמקולים.

הקלידן המאסטרו

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
בלתק
בברינגר הקטן אחרי שנה וחצי שנתיים הוא מתחיל לעשות בעיות. הלחצן של הדיליי הראשי עושה צפצופים חזקים ברמקולים.
הוא מתחיל לעשות בעיות בכללי? או שלך ספציפית היה בעיה במיקסר אחרי שנתיים? יש הבדל.
אבל בלי קשר אמר לי פעם מישהו - בהרינגר נמצאים נמוך בשרשרת המיקסרים. לא הייתי ממליץ בכללי על המיקסרים שלהם. עדיף ללכת על אלן-היט, או מאקי, וכו' וכו'.

מצב רוח תקין

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הוא מתחיל לעשות בעיות בכללי? או שלך ספציפית היה בעיה במיקסר אחרי שנתיים? יש הבדל.
אבל בלי קשר אמר לי פעם מישהו - בהרינגר נמצאים נמוך בשרשרת המיקסרים. לא הייתי ממליץ בכללי על המיקסרים שלהם. עדיף ללכת על אלן-היט, או מאקי, וכו' וכו'.
בדרך קבע

קלידן צעיר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
בלתק

גם לי יצא להשתמש במיקסר משומש של ברינגר והיה כל הזמן רעשים באפקט ברמה שהייתי חייב להנמיך אותו לאפס.

קלידן צעיר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
אמזון, קח בחשבון שיכול להיות שזה יתקע במכס ואז א הרווחת כלום...

rubi

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אמזון, קח בחשבון שיכול להיות שזה יתקע במכס ואז א הרווחת כלום...
זה משופץ לא חדש

אני עדיין נבוך עם עניין האפקטים, זה לא יסבך לי את ההפעלה? כתוב עליו שישלו 90 אפקטים, איך אני מסתדר עם הדבר הזה?

קלידן צעיר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
דבר ראשון, אם האפקטים מכובים, זה בדיוק כאילו אין אפקטים.
דבר שני, זה נשמע מאד בומבסטי, אבל אתה פשוט צריך למצוא את האפקט הנכון והוא נשאר לך תמיד מכוון כשאתה מדליק את המיקסר, ובפעם הראשונה, אתה יכול לבקש ממישהו שקצת יודע שיעזור לך.

בחלק הזה כתוב את כל האפקטים [פשוט לכל סוג יש 10 אפקטים עם שנויים מזעריים] ה20 עד 30 זה הדיליי וזה מה שאתה צריך, במסך למעלה יש גלגלת לכוון את המספר הרצוי:
123.jpg

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה