עזרה באופיס - מצטערת על הכפילות, אבל...

• פותח הנושא IQ
  • פורסם בתאריך

IQ

משתמש צעיר
...אולי שמו של הפורום הנוכחי יזרז את המענה, שלא הגיע מפורום תוכנות אופיס... (אין בדבריי משום טענה - רק ציון מציאות והבעת תקווה :))
והנה השאלה שלי:
לצורך ניהול יעיל של מועדון לקוחות, אני מעוניינת ליצור רשימה שתכיל את כל פרטי החברים ותשמש אותי הן כרשימה אינפורמטיבית שבה יוצגו כל הפרטים של כל החברים (כולל מספרי טלפון, מספרי זהות, תאריכי לידה וכו'), והן כרשימת תפוצה בדואר האלקטרוני - כשבמקרה השני אני זקוקה רק לשמות ולכתובות הדוא"ל.
השאלה שלי היא: באיזה אופן ובאיזו תוכנה עליי להקליד את הנתונים כדי לחסוך את הצורך בהקלדה כפולה? ואיך אני מעבירה נתונים בקלות מתוכנה אחת לשנייה? (נניח שהקלדתי את הרשימה ב-excel, כיצד אני מייצאת את הנתונים הרלוונטיים ל-outlook?)
אני משתמשת באופיס 2007.
תודה מראש על כל עזרה שהיא!

eliezer

מהנדס בינה מלאכותית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י חלום;775476:
...אולי שמו של הפורום הנוכחי יזרז את המענה, שלא הגיע מפורום תוכנות אופיס... (אין בדבריי משום טענה - רק ציון מציאות והבעת תקווה :))
והנה השאלה שלי:
לצורך ניהול יעיל של מועדון לקוחות, אני מעוניינת ליצור רשימה שתכיל את כל פרטי החברים ותשמש אותי הן כרשימה אינפורמטיבית שבה יוצגו כל הפרטים של כל החברים (כולל מספרי טלפון, מספרי זהות, תאריכי לידה וכו'), והן כרשימת תפוצה בדואר האלקטרוני - כשבמקרה השני אני זקוקה רק לשמות ולכתובות הדוא"ל.
השאלה שלי היא: באיזה אופן ובאיזו תוכנה עליי להקליד את הנתונים כדי לחסוך את הצורך בהקלדה כפולה? ואיך אני מעבירה נתונים בקלות מתוכנה אחת לשנייה? (נניח שהקלדתי את הרשימה ב-excel, כיצד אני מייצאת את הנתונים הרלוונטיים ל-outlook?)
אני משתמשת באופיס 2007.
תודה מראש על כל עזרה שהיא!
אפשר ליצא וליבא שמות משתמשים מגמייל לפחות ואקסל.
וב"אנשי קשר" יש אפשרות ליצא וליבא קבצי CVS לאאוטלוק.ומאוטלוק.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה