מידע שימושי עזרה-אבנים בכליות

ידיד

משתמש פעיל
שמעתי ממטפלת בשיטת 'שלושת המימדים' שאנשים מטפלים בכל מיני צורות באבנים בכליות אך אינם מטפלים בשורש...! ואז מסתדר בכליה, עובר לכבד וכן הלאה...
ברור!!! היא כנראה השלימה גם השכלה רפואית יחד עם שלשת הממדים, זה כנראה הממד הרביעי....

ידיד

משתמש פעיל
מה זה ה- מי פטרוזיליה איך מכינים?
אשמח לשמוע?
לבשל פטרוזיליה במים ולשתות את המים, לא נראה לי שיש כמויות מדויקות, על זה שמעתי הכי הרבה המלצות, לא יודע אם זה עזר כי עשיתי כמה דברים נוספים במקביל.
מה שכן זה די קל לשתיה, אין לזה טעם נורא

רייצל V

משתמש פעיל
לפני כמה שנים היתה לי אבן בכליה הייתי מאושפזת
ובאה לבקר במחלקה הרבנית קנייבסקי ע"ה
היא בירכה אותי ואמרה לי לשתות כל יום
לקחת אבטיח ובמסחטה של מיצים קשים עם הקליפה לסחוט אותו
ולשתות כל יום במשך שבועיים
והכל עבר כלא היה
ממליצה!!!!!
אם את רוצה תצרי איתי קשר באישי
אני יסביר לך בדיוק איך......
אשמח לשמוע ממך יותר פרטים...
כיוון שאני לא מצליחה לשלוח לך באישי
תודה רבה!!

משו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בשמחה
לקחת אבטיח עם הקליפה
לטחון אותו במסחטה למיצים קשים
למלאות בקבוק ולשתות במשך היום בלגימות
לנער את הבקבוק לפני השתיה
זה מנקה את האבנים בכליות
לשתות במשך שבועיים
לי זה עזר

ציפורת הנפש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עלי צפצפה - מוכר וידוע, עזר להמון אנשים להיחלץ מניתוח.
אפשר לפנות אלי באישי לקבל מס' של מישהו שיש לו עץ כזה ושמח לתת ממנו עלים. (אזור ירושלים)
nomi22076אין לכתוב כתובת מייל

משפחת X

משתמש צעיר
אני שתיתי הרבה מיץ לימון לא יודע אם זה עזר אבל ב"ה יצא לבד.

סבתא של שולה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
בירושלים ברחוב חפץ חיים אולי מספר 7 גר הרב פישר הוא הרב של בית הכנסת זכרון משה להם יש גמ"ח בחינם לכל דורש של צמח שעושים ממנו תה והאבן נמסה ויוצאת
מתוך ניסיון

סבתא של שולה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
גם לקחת פטרזיליה להרתיח עם מים ואחר כך לשתות כמה כוסות מי פטרזיליה מאוד מאוד עוזר מנסיון
רפואה שלימה!

זבון וזבין

משתמש מקצוען
אני אישית ניסיתי (כמדומני) את כל הדברים שנכתבו פה (טוב, חוץ ממח אחד...) פטרוזיליה מיץ אבטיח (כמויות הזויות) מיץ לימון ועוד - שום דבר לא עזר - להיפך - בתוך כחודש וחצי רק גדל הנפח של האבן,

הדבר היחיד שעזר לי - זה שתיה מרובה של מים - אבל ממש מרובה (אני לא רוצה לכתוב את הכמות למרות שקבלתי המלצה מיועץ רפואי מוכר בציבור החרדי - כיוון שרופא-המשפחה אמר לי ש''רשמית'' אסור לשתות כמות גדולה כ''כ כיוון שזה יכול לגרום להרעלת מים) - אבל כל אחד יכול לנסות להעלות לבד,
לי אישית (יש לי 4 צילומי סיטי מ-2 מקרים) זה בפעם אחת הקטין לחצי (באבן גדולה) ובפעם אחרת העלים לגמרי - ובשני המקרים - תוך חודש בלבד,
הערות חשובות:
1. מותר לעשות את הנ''ל אך-ורק אם האבנים לא גרמו להידרו-נפרוזיס (הרחבת הכליה), אם יש הידרונפרוזיס חובה לנתח מיידית - כדי שלא יגרום לחסימה ח''ו,
2. היות שמשתמע מדבריי שמותר לעשות בדיקות סיטי ללא הגבלה - זה לא נכון כי זה עלול לסכן - אצלי היה סיבה מיוחדת לזה.

רייצל V

משתמש פעיל
בשמחה
לקחת אבטיח עם הקליפה
לטחון אותו במסחטה למיצים קשים
למלאות בקבוק ולשתות במשך היום בלגימות
לנער את הבקבוק לפני השתיה
זה מנקה את האבנים בכליות
לשתות במשך שבועיים
לי זה עזר
אשמח לשמוע ממך כמויות מדויקות איזה גודל? כמה לשתות ביום כמה כוסות? כל כמה זמן?
זה יכול לעשות כאבי בטן?
ואשמח לשמוע ממי שיש לו מכונה למיצים קשים שיוכל להביא לי?

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
חשבו להדגיש שעם כל הטיפולים הטבעוניים למיניהם, חובה ממש במקביל לעקוב אחרי האבנים ולא להניח שאם אין כאב אז הם יצאו, התפרקו כו'.

ופרצת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
שמעתי שע"י טיפול רפלקסולוגי ניתן להוציא את האבן באופן טבעי.
מכירה רפלקסולוג בביריה שיש לו נסיון עם הוצאת אבנים - לאחרים ולעצמו (ע"י אחרים).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה