ברור!!! היא כנראה השלימה גם השכלה רפואית יחד עם שלשת הממדים, זה כנראה הממד הרביעי....שמעתי ממטפלת בשיטת 'שלושת המימדים' שאנשים מטפלים בכל מיני צורות באבנים בכליות אך אינם מטפלים בשורש...! ואז מסתדר בכליה, עובר לכבד וכן הלאה...
לבשל פטרוזיליה במים ולשתות את המים, לא נראה לי שיש כמויות מדויקות, על זה שמעתי הכי הרבה המלצות, לא יודע אם זה עזר כי עשיתי כמה דברים נוספים במקביל.מה זה ה- מי פטרוזיליה איך מכינים?
אשמח לשמוע?
אשמח לשמוע ממך יותר פרטים...לפני כמה שנים היתה לי אבן בכליה הייתי מאושפזת
ובאה לבקר במחלקה הרבנית קנייבסקי ע"ה
היא בירכה אותי ואמרה לי לשתות כל יום
לקחת אבטיח ובמסחטה של מיצים קשים עם הקליפה לסחוט אותו
ולשתות כל יום במשך שבועיים
והכל עבר כלא היה
ממליצה!!!!!
אם את רוצה תצרי איתי קשר באישי
אני יסביר לך בדיוק איך......
אשמח לשמוע ממך כמויות מדויקות איזה גודל? כמה לשתות ביום כמה כוסות? כל כמה זמן?בשמחה
לקחת אבטיח עם הקליפה
לטחון אותו במסחטה למיצים קשים
למלאות בקבוק ולשתות במשך היום בלגימות
לנער את הבקבוק לפני השתיה
זה מנקה את האבנים בכליות
לשתות במשך שבועיים
לי זה עזר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: