אין רב שמתיר, יש מקרים שמתיריםמתעניית גם בשביל חברה היתה מעוניינת לדעת על רב שמתיר כי לא כולם מתירים
אשמח שתעני לי
זה מאד תלוי במקרה היתי מציעה לך לפנות להרב מנדל שפרן מבני ברק.מתעניית גם בשביל חברה היתה מעוניינת לדעת על רב שמתיר כי לא כולם מתירים
אשמח שתעני לי
זה מאד תלוי במקרה היתי מציעה לך לפנות להרב מנדל שפרן מבני ברק.
סתם ככה צריכים להקים איגוד עובדות חרדיות כמו ההסתדרות שיעשו סדר מהמעסיקים הם חושבים שאנחנו עוד חיים בשטעטעל בשנת 1700מתעניית גם בשביל חברה היתה מעוניינת לדעת על רב שמתיר כי לא כולם מתירים
אשמח שתעני לי
הם יתנו לי עו"ד חינם?יש את עמותת 'איתך' בחינם.
איתך משפטניות למען צדק חברתי | איתך
איתך מעכי מרחיבות מעגלים https://youtu.be/qOo0mFAGUZ4 לתמיכה בפעילות שלנוwww.itach.org.il
בהחלט.הם יתנו לי עו"ד חינם?
העמותה מסייעת רק לנשים עובדות או גם לגברים?יש את עמותת 'איתך' בחינם.
איתך משפטניות למען צדק חברתי | איתך
איתך מעכי מרחיבות מעגלים https://youtu.be/qOo0mFAGUZ4 לתמיכה בפעילות שלנוwww.itach.org.il
נשים.העמותה מסייעת רק לנשים עובדות או גם לגברים?
איך פונים אליו קובעים תור? עם מי מדברים? יש שעות קבלה?להרב מנדל שפרן מבני ברק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: