איגוד הגננות
משתמש פעיל
ולא לפספס את הכתבה במשפחה.
נכתב ע"י איגוד גננות;n5064391:ולא לפספס את הכתבה במשפחה.
נכתב ע"י רותי קפלר;n5064534:כתבה טובה מאד.
חוץ מהשטות הקבועה של 'מפטרים גננות כדי שלא יצברו וותק' - הביאו בצורה מאוזנת מאד את יתר הנושאים.
הדס אפיק עשתה תחקיר מצויין.
והמסקנות? בדיוק מה שכתוב כאן באשכול.
נכתב ע"י איגוד גננות;n5064759:אני מצרף קטע מתוך דו"ח שאנו נוציא בשבועות הקרובים המסכם את נושא חוסר התקצוב אשמח להערות.
אני שוב קורא למי שיכול לעזור בעריכה/גרפיקה/ספונסר/רעיונות להצרף למאבק ולשנות את השיטה.
בגני המוכש"ר החישוב זהה, וההבדל היחיד הוא שהגננת אינה עובדת של משרד החינוך, ולכן משרד החינוך אינה מקזז את עלות הגננת אלא מעביר את הסכום במלאו והמוסד מעסיק את הגננת.
נכתב ע"י רותי קפלר;n5065373:(ופליז, תמחקו מדף המסרים שלכם גם את השטות של ה'פיטורין כדי לא לצבור וותק'...)
נכתב ע"י רותי קפלר;n5064534:כתבה טובה מאד.
חוץ מהשטות הקבועה של 'מפטרים גננות כדי שלא יצברו וותק' - הביאו בצורה מאוזנת מאד את יתר הנושאים.
הדס אפיק עשתה תחקיר מצויין.
והמסקנות? בדיוק מה שכתוב כאן באשכול.
נכתב ע"י איגוד גננות;n5064709:אני עוד לא הצלחתי להבין מה גורם באמת למנהל לתת מכתב פיטורין לעובדות ולומר לה בע"פ אל תדאגי את משובצת במקום פלוני זה פרוצדורלי. מישהו יש לו הסבר למה כן?.
אולי זה הרגל מלפני שהיו פסיקות בית משפט בנושא. מישהו יש לו רעיון?.
אגב היה לי מקרה של עובדת שעשקו.... היא מצאה עבודה אחרת, וכמובן (לאחר ששאלתי את הרב שפרן) היא ניצלה את המכתב לבקשת פיצויים כחוק. זה הזכיר לי את העכביש של שלמה.... כל דבר מיותר יש לו מטרה.
נכתב ע"י שמחה הלוי;n5065582:זה ברור מאוד
את הרישיון להפעלת גן מקבלים בד"כ אחרי ה31/5 (מה שהרשויות לא צריכות לקבל רישיון), ובמידה ולא פיטרת עובדות ואח"כ לא קיבלת רישיון אתה חייב לשלם להם שכר אפילו שאין לך מה לתת להן לעבוד, לכן שולחים מכתבי פיטורין עד ה31/5 ובדרך כלל מקבלים רישיון והם ממשיכים לעבוד עם הוותק שהיה להן, הכל זה עניין פרוצדורלי (ובגלל הנוהל של משרד החינוך).
בהצלחה
נכתב ע"י יוסי לוי;n5065576:הייתי ממליץ לאיגוד הגננות להרים אתר עם סימולטור שכר לשימוש העובדות. ניתן גם להפיץ קובץ אקסל כזה. תוכלו לראות לדוגמה את האקסל שעשו בארגון המורים העל-יסודיים. http://www.igm.org.il/pics/pdfs/pemiashishit.xls
נכתב ע"י איגוד גננות;n5065635:אני יסביר מה הבעיה, שבדרך כלל אלה שעושקים הם אלה שמפטרים כך, למשל אישתי גננת ומעולם לא קיבלה מכתב כזה, וכן בעשרות מקומות,
דווקא המקומות שמשלמים יחסית טוב הם לא מפטרים (למרות שאצלם הסיכון גדול יותר...) ואלה שמשלמים 3500 מקפדים על כך באדיקות
בחלק מין המוסדות זה נשלח רק לסייעות, הסיבה שכתבת ודאי לא עונה על זה.
נכתב ע"י רותי קפלר;n5065671:לסייעות שאינן מקבלות שכר עבור החופש- מכתב הפיטורין רק מסייע, שיוכלו לקבל אבטלה, לא?
נכתב ע"י איגוד גננות;n5065647:קובץ אקסל זה מאוד מסובך, כי יש כ"כ הרבה אפשרויות שיכולות לשנות שכר. שום גננת לא תוכל להבין מה שכרה.
לגבי הסימולטור בפגישות עם מנהלי רישוי ופיקוח זה היתה הדרישה הראשונה, (אגב הם מאוד התנגדו, וסיפרו שגם לעובדי משרד החינוך אין סימולטור בגלל התנגדותם) בוועדה של משרד החינוך שדנה בנושא שכר העובדים. אחת ההחלטות היתה לעשות סימולטור, אנו מחכים (ודוחפים) שזה יקרה.
לעשות לבד זה תקציב.... ובעז"ה שיהיה כסף זה אחד הדברים הראשונים שאנו נעשה.(אם עדיין לא יהיה)
מה שאפשר לעשות היום, זה בדיקת השכר לפי שאלוני שכר (ולא לפי הנתונים הכוזבים המופעים בתלוש ) אצל חברת שירותי שכר . העלות היא זעירה . ותוצאות הבדיקה יתפרסמו בדו"ח. עשרות עובדות נעזרו בשירות זה, (לפי הסכם עם החברה היא עושה לנו את זה ב30+ מע"מ לא בשמים למי שרוצה לדעת מה מגיע לה באמת.
נכתב ע"י איגוד גננות;n5065712:אפשר חל"ת לא?
נכתב ע"י יוסי לוי;n5065747:סייעות שעובדות 5 שנים אי אפשר לפטרן בחודשי החופש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: