נכתב ע"י תותח שיווקי;n4943950:אני מתחיל:
א. סייעות ברשת הגנים של אגו"י לא מקבלות משכורת בחודש אוגוסט. נחתם איתן כל שנה חוזה חדש שתוקפו עד ה-1.7. מצד שני כן נרשם להן ותק בעבודה.
ב. אל תתבלבלו! גם אם נרשם ותק זה לא אומר שהן מקבלות אותו. הסייעות משתכרות שכר מינימום גם אחרי ותק של 10 שנים.
ג. אין ימי מחלה וימי חופשה.
הסיבה היא תוכנית הבראה שנחתמה לפני שנים והיתה אמורה להימשך רק 5 שנים. בפועל היא נמשכת ונמשכת, והעושק נמשך ונמשך גם הוא....
נכתב ע"י גילה שם טוב;n4943976:אין ימי חופשה - אבל יש יום חופשי בשבוע ....,יש חופשת פסח בתשלום, חופשת חוה"מ סוכות וערבי חג בתשלום!.
הם כן מקבלות על יולי משכורת?והם בחופש? אז תוסיפו גם את זה.
לכו לכל העובדים בעבודות משרדיות בשכר מינימום שאת כל הנ"ל לא מקבלים....
אני לא אומרת הם עובדות מאוד קשה, אבל כולנו עובדים...
נכתב ע"י אני וביתי;n4944022:מה הכוונה מגיע להם בדין לכאורה יותר משכר מינימום זה כדין, רוב הרשתות בפרט הקטנות משלמות כך כמובן שבלי תשלום על החופש!
נכתב ע"י hayah;n4944035:חוויה בשרית
שנה שעברה בגני גולדקנופף דרשו מהסייעות לבוא ולארגן ולסדר את הגן ולמלא X שעות, ואם לא כן לא יקבלו משכורת על החודש השמיני,
המשכורת הגיע לבסוף רק על השעות שעבדו, - אז למה עבדתי, יכולתי לנפוש ולא לקבל על זה משכורת,
אבל מה שהכאיב ביותר היה שאחרי כ"כ הרבה שעות עבודה נודע לנו שכל העבודה היתה לשווא, כי החלטו לסייד לנו את הגן.
ומה עם כל העבודה? למר גולדקנופף הסברים...
נכתב ע"י חפץ חיים;n4944218:במקום לקטר, הגיע הזמן להתאגד!
יש היום חוץ מההסתדרות עוד גופים שיכולים לעזור לעובדים ולהציל את החרדים מעצמם!
העושק של השכירים החרדיים בתוך המגזר שלנו הוא נורא.
צריך לטפל בזה אחת ולתמיד.
נכתב ע"י תרצונת;n4944125:ברשת של זייברט באשדוד הגננות התאגדו
וגם עכשיו ברשת קן ציפור באלעד.
האם יש שם שינוי לטובה?
נכתב ע"י פנס בערפל;n4944231:מישהי למעלה ציינה את ימי העיון.
אגדה ידועה מספרת שגדעון סער הגיע לנאום בכנס מנהלי התת"ים הוא יצא נדהם:
כל כך הרבה ג'יפים.. ועוד בציבור הכי עני בישראל... וואו.
נכתב ע"י תותח שיווקי;n4944242:משונה. מנהלי הת"תים שאני מכיר (הרב קרליבך מבאר יהושע, הרב הלוי מת"ת תשב"ר, הרב מונק מתורת אמת, הרב עמנואל מעטרת שלמה ועוד ועוד, הת"תים הנחשבים בבני ברק) אינם בעלי רשיון נהיגה כלל וכלל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: