נכתב ע"י נחמי ווייס;839861:אגב, סליחה על הבורות, אבל מהיכן הקריטוריון הזה שמעל גיל שלוש אסור לפרסם?
נכתב ע"י בראש מילה;839876:כך לא מפרסמים ילדות מעל גיל שלש.
א. לכל גיל חינוך יש דיני חינוך משלו. (גם בגיל 3 לדעת חזו"א זה לא מצד צניעות אלא מצד חינוך, בשונה מהמשנה ברורה שזה מדין צניעות).נכתב ע"י בראש מילה;839876:זה מפני שהלכות צניעות רבות תופסות בילדות החל מגיל שלש. כפי שלא מפרסמים תמונות נשים, כך לא מפרסמים ילדות מעל גיל שלש.
נכתב ע"י נחמי ווייס;839886:ב. להשוות זאת לפרסום תמונות נשים זה קצת רחוק, כמו שבשאר דינים הם אינם דומים.
גם לי זה מפריע. מילא כשמביאים תמונות רשעים בקטן, בגודל של יתוש.נכתב ע"י תקוה;839901:אסור לשים תמונת בנות מגיל 3? הבנתי-פחות או יותר.
אבל תמונת גויים שזה יותר בעיה ורשעים שזאת בעיה פי כמה מותר????
מוזר
נכתב ע"י eden7115;840000:אולי הלבוש באמת כ"כ מטעה?
האמת אני הסתכלתי יחסית לגובה של העץ, היא נראית גבוהה יחסית, לא?!
או שאולי זה בגלל זוית הצילום?
נכתב ע"י sarit1ef;840415:לא מדויק. ישנה דעה שאסור לברך וכו' מול ילדה מעל גיל 3 שאינה לבושה בצניעות.
נכתב ע"י תקוה;840434:ולפי דעת חזון איש מגיל אפס אי אפשר לברך עם ילדה על הידיים שחשוף לה האיברים המכוסים...
אז לא נשים כלל תמונות ילדות...
אגב. המדוברת היתה בלבוש צנוע
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;840589:טעות (התאפקתי שלא לכתוב: שקר...) עי' חזו"א או"ח סי' ט"ז ס"ק ח'... במה שהחזו"א מחמיר הוא לגבי הרגל מהברך ומטה שלדעתו הוי פריצות ולמשנה ברורה מותר אפי' לקרוא קריאת-שמע כנגדה....
או ההיפך...נכתב ע"י קופית;840606:בין לבין, זו אחלה פרסומת לעיתון משפחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: