מצטרף להמלצה מנסיון עוזר פלאים
אם את מתכוונת לBEN GAY אז בבית מרקחת של הקופ"ח או כל בית מרקחת אחר.ואיפה קונים את זה?
כן גם את זה אני מכיר וגם לזה יש ריח .....
ריח נוראי. אני העדפתי לסבול מאשר להתשמש בזה.כן גם את זה אני מכיר וגם לזה יש ריח .....
במקרה הזה לא הייתה לי בחירה כי מסביבי השתמשו עם זה .. באמת זה סיחרר...ריח נוראי. אני העדפתי לסבול מאשר להתשמש בה.
כשבעלי שם את זה לפני השינה, אני ישנה על הספה.במקרה הזה לא הייתה לי בחירה כי מסביבי השתמשו עם זה .. באמת זה סיחרר...
אולי לפני השינה להשים את זה.
אצלנו סוכם שמי ששם זה אחרי שכולם ישנים....כשבעלי שם את זה לפני השינה, אני ישנה על הספה.
אני לא יכולה להתקרב לזה.
אני מתעוררת מהריח אם בעלי שם את זה כשאני ישנה. זה עד כדי כך נורא.אצלנו סוכם שמי ששם זה אחרי שכולם ישנים....
אחרת זה דוחה ברמות...כל הבית נהיה ריח אבל מה שכן בבוקר כבר לא כ"כ מריחים.
(מקסימום קצת יתערבב החלומות)
לא נראה לי שזה נשאר ליותר מחצי שעה. אבל החדר...הריח עובר מהבנאדם עצמו או שנשאר יום שלם?
יש מצב שהוא נדיב מידי?אני מתעוררת מהריח אם בעלי שם את זה כשאני ישנה. זה עד כדי כך נורא.
בהחלט. יש לו נטיה לנדיבות. (הוא קורא לזה יסודיות.)יש מצב שהוא נדיב מידי?
זה משהו שקרה עכשיו או הרבה זמן?שלום לכם
אשמח לשמוע בעצתכם מה אפשר לעשות אחד מבני הבית שהעורף שלו תפוס כולו כולל כתף אחת עד כמעט מרפק, מקרין כאבים לראש. כל תזוזה כואבת והוא לא משוחרר לתנועות.
תודה
בכל גיל?זה משהו שקרה עכשיו או הרבה זמן?
שינסה להוריד את הראש לכיוון החזה, אם הוא לא מצליח - כדאי שיגש לרופא דחוף
זה עלול להיות דלקת בקרום המח
יש חום? מה גיל המטופל? האם היתה סיבה שייתפסו השרירים (לדוג' הלך לשחות אחרי תקופה ארוכה ללא שחייה)שלום לכם
אשמח לשמוע בעצתכם מה אפשר לעשות אחד מבני הבית שהעורף שלו תפוס כולו כולל כתף אחת עד כמעט מרפק, מקרין כאבים לראש. כל תזוזה כואבת והוא לא משוחרר לתנועות.
זה מבוגר אזור 40 ואין חם.יש חום? מה גיל המטופל? האם היתה סיבה שייתפסו השרירים (לדוג' הלך לשחות אחרי תקופה ארוכה ללא שחייה)
כמו שמסלול מחדש ציין חשוב מאוד לשלול מנינגיטיס [דלקת קרום המח]
הגבלה בתנועה של הצוואר היא סימן למנינגיטיס, אפי' הגבלה חלקית
אני לא רופא... אבל לדעתי כדאי להתייעץ עם רופא, אמנם בסבירות גבוהה זה שרירים תפוסים, אבל מי יכול לדעת בוודאות? [אלא אם היה גורם לשרירים תפוסים כפי שהדגשתי בהודעה הקודמת]זה מבוגר אזור 40 ואין חם.
עצם הכאב והתפיסה מחייב מיד בדיקה לכיוון הזה ?
חושבת שכןאני לא רופא... אבל לדעתי כדאי להתייעץ עם רופא, אמנם בסבירות גבוהה זה שרירים תפוסים, אבל מי יכול לדעת בוודאות? [אלא אם היה גורם לשרירים תפוסים כפי שהדגשתי בהודעה הקודמת]
בכל אופן עברו יומיים... היה הקלה בכאב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: