Y3243229
ג'ימייל נקודה קום
ג'ימייל נקודה קום
תודה...תחליף את ה-# ב@ והכתובת תעבוד
נראה לענ"ד שבפורום זה הסיכון נמוך וכמעט לא קיים וד"ל.מספיק עם התמימות הזאת! תפתחו עיניים בבקשה!
תשמעו סיפור מוזר ונורא עצוב: בבית הדין במרכז הארץ נפתחה תביעה מוזרה: בחורה בשם ברכי תובעת את אחד מהסופרמרקטים המובילים בבני ברק בטענה שחייה נהרסו לגמרי בגללם. וכך היא טוענת בפני הדיינים: אני תלמידה בקורס צילום, לצורך הקורס הייתי זקוקה לאביזרי...www.prog.co.il
או שאני לא חכימא או שלא די בזה...נראה לענ"ד שבפורום זה הסיכון נמוך וכמעט לא קיים וד"ל.
צור איתי קשר בפרטי, ואענה לך ברור יותר.או שאני לא חכימא או שלא די בזה...
נשגב מבינתי מה נשתנה? אם יש מאן דהוא שמחפש לצוד ברשתו כתובות אימייל, בנקל לו לבוא לכאן.
מספיק עם התמימות הזאת! תפתחו עיניים בבקשה!
תשמעו סיפור מוזר ונורא עצוב: בבית הדין במרכז הארץ נפתחה תביעה מוזרה: בחורה בשם ברכי תובעת את אחד מהסופרמרקטים המובילים בבני ברק בטענה שחייה נהרסו לגמרי בגללם. וכך היא טוענת בפני הדיינים: אני תלמידה בקורס צילום, לצורך הקורס הייתי זקוקה לאביזרי...www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: