אז למה אמרת שחושבים עליך שאתה פרזיט?למיטב ידיעתי אינני קורא מחשבות.
אז למה אמרת שחושבים עליך שאתה פרזיט?למיטב ידיעתי אינני קורא מחשבות.
אם זה בשקט ולא מפריע לי לרדיו.. שידברושיחות טלפון אישיות,
?לא שמים חגורה,
?אוכלים ומלכלכים את כל הסביבה...
עוצרים בצד עדיף במקום חשוך וזורקים אוטו החוצה בבעיטהוכל הדרך הוא נדנד לי על הרכב וביקש לנהוג בו(!!)
ויש חגורה גם במושב האחורי.וכשאתם יורדים לא צריך לסגור את הדלת על 150 קמ"ש זה נסגר גם בקצת פחות, באמת
כי אני יודע מה אני הייתי חושב במושכל ראשון בכאלו מקרים, בהנחה שהייתי מהצד השני של המתרס.אז למה אמרת שחושבים עליך שאתה פרזיט?
בהנחה כזאת, לא היית חושב לעצור בכלל,בהנחה שהייתי מהצד השני של המתרס
אם תזרוק את האוטו, אתה תישאר בחוץ, לא?זורקים אוטו החוצה בבעיטה
אני צריך לשמוע כל הדרך על מה שהם מתכננים לעשות למשגיח?אם זה בשקט ולא מפריע לי לרדיו.. שידברו
תאמין לי שזה מה שרציתי לעשות.עוצרים בצד עדיף במקום חשוך וזורקים אותו החוצה בבעיטה
אז שישב בשקט ויגיד תודהאבל מסכן כולה רוצה להגיע הביתה...
אני חולם להאזין לשיחות כאלה..אני צריך לשמוע כל הדרך על מה שהם מתכננים לעשות למשגיח?
(לשרוף לתלות לחנוק לשים לו מקק בנעליים לשפוך עליו מים מהזרנוק של הכיבוי ועוד...)
או עם אברכים- למה אשתו רותחת עליו או כמה שהוא מודה לה ההפתעה ששמה לו בתיק?
נו, לך תנסה לחנך אותו... בהצלחה.אז שישב בשקט ויגיד תודה
דווקא לפעמים זה סיפורים מעניינים...אני צריך לשמוע כל הדרך על מה שהם מתכננים לעשות למשגיח?
(לשרוף לתלות לחנוק לשים לו מקק בנעליים לשפוך עליו מים מהזרנוק של הכיבוי ועוד...)
או עם אברכים- למה אשתו רותחת עליו או כמה שהוא מודה לה ההפתעה ששמה לו בתיק?
לפעמים מתחשק לי להביא לו משטרה.אני חולם להאזין לשיחות כאלה..
יש מעשה ידוע באחד שביים חטיפה לאחר שהעלה טרמפיסטים ברכבו ורצה "לחנך" אותם...אני חולם להאזין לשיחות כאלה..
אני בכוונה מאריך את הדרך ונותן להם שיעור מוסר..
במרחק של שנים הם לא שוכחים את הנסיעה הזאת..
אני פשוט מסביר להם כמה שזה עצוב שבן תורה חי במושגים כאלה "פרק לו את הצורה" מראש הישיבה הוא לא שמע כזאת שפה..לפעמים מתחשק לי להביא לו משטרה.
העליתי בחור אחד הוא מספר בטלפון שחבר נגע לו במדף, אז הוא "פרק לו את הצורה".
ויש לי מצלמות ברכב.. הכל מוקלט ומתועד...
ממש בא לי לחנך אותו.
אני משתדל לתת טרמפים לבחורים טובים..נו, לך תנסה לחנך אותו... בהצלחה.
ואז הוא יפתח אשכול בפרוג על "בעלי הרכבים האלה, שלוקחים טרמפ ומלבישים עליו סדרת חינוך..."
זה נראה שכבודו מנסה לעשות סדרי חנוך לא רק לטרמפיסתים אלא גם לכותבי הפורום...אני משתדל לתת טרמפים לבחורים טובים..
לא לבחור ישיבה שמסתובב כאן..
לכל מי שרע בכל מקום על הגלובוס..זה נראה שכבודו מנסה לעשות סדרי חנוך לא רק לטרמפיסתים אלא גם לכותבי הפורום...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: