וכמה זמן בכללי בערך הוא אמור להיות?בעיקרון תפו"א צריך פחות זמן מעוף, אבל אם את רוצה שיהיה רך במיוחד תכניסי הכל ביחד. ומדי פעם תני הצצה שזה לא נשרף
אני הכנתי בדיוק היום, אחרי 40 דקות היה ראוי לאכילה אחרי שעה היה מושלם.וואו נראה מגרה ביותר. אפשר להריח את התמונה...
כמה שאלות: כמה זמן אפיה סה"כ? ועל איזה חום? והמיני היה סגור כל הזמן או שפתחת באמצע?
נראה מושלםוזה התוצאה.............צפה בקובץ המצורף 1655587צפה בקובץ המצורף 1655589
הכנתי תערובת (טריאקי, קטשופ,שמן,מלח,תבלינים) שבעצם תיבל הכל יחד בקערה אחת,ואז הם נחו ביחד בקערה בערך 20 דקות עם התערובת,וואו נראה מגרה ביותר. אפשר להריח את התמונה...
כמה שאלות: כמה זמן אפיה סה"כ? ועל איזה חום? והמיני היה סגור כל הזמן או שפתחת באמצע?
תוכלי לשתף בתיבול?יש לי את פטנט המאה.
לא שלי - לכן אני יכולה ככה להשוויץ...
כדי שתוכלו להכניס כמות גדולה יותר של עוף ותפו"א וכדי שלא ישפך הרוטב כשמגישים:
אני מכינה את הכל בתוך תבנית חד פעמית עגולה שטוחה גדולה -
זה בדיוק בגודל של המיניקיטשן והגובה כמו הגובה של שתי הדפנות יחד, כך שנוצר עומק.
אני מכינה את הארוחה בתוך התבנית לילה קודם, כשהעוף קפוא לגמרי.
בבוקר אני מכניסה את זה למיניקיטשן מכוסה בנייר כסף (העוף עדיין קפוא חלקית), מחברת לשעון שבת,
ומכוונת אותו לשעה לפני שאנחנו חוזרים.
כל חדר המדרגות מריח!
אולי מחר אצרף תמונות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: