עוסק מורשה אפשר לפתוח רק פיזית במשרדים של מעמשלום וברכה
אשמח לקבל כל מידע הסבר וכו'
על פתיחת עוסק מורשה
גם קישורים - יתקבלו בברכה!!!
תודה מראש לכל העונים והמגיבים...
אפשר גם אצל מייצג כמובן...עוסק מורשה אפשר לפתוח רק פיזית במשרדים של מעמ
צודקת, ערכתיאפשר גם אצל מייצג כמובן...
ההבדל בין עוסק מורשה לפטור הוא רק לענין מעמ,תודה רבה לכל המגיבים והמשיבים...
רק לחדד השאלה היא לא על הפתיחה אלא על הכדאיות!
ואני יסביר יש ליעוסק פטור ואני יכול להשקיע עוד בעסק ולהרויח (בנטו) קצת יותר (ובברוטו הרבה יותר...) ואני מסתפק אם זה כדאי לי כל הכאב ראש וההורדה של המע"מ?! כי בחישוב גס זה יוצא שאני ירוויח רק 1000 1500 ש"ח שזה כבר לא שווה את הכאב ראש!
לכן אני רוצה לקבל יותר מידע על עוסק מורשה ולראות אולי אני לא מבין נכון את ההתנהלות של עוסק מורשה... כי תכלס כל מה שאני מכיר על ע"מ זה רק מגוגל...
המעמ מתוסף למחיר העסקה, לא מופחת ממנה, במקום לגבות 10000 גובים מהלקוח 11700.אבל בגללם אני יהיה חייב במע"מ גם על ה10,000 המקורי שזה כ-2000 ש"ח אם אני לא טועה
על משכורת לא משלמים מעמ ... אז גם לא מקבלים החזר.אחרי שנוריד את ההחזר על המשכורת)
אם ככה זה כבר סיפור אחר ופחות להתמקד בעניין המעמ@רחל וקסלשטיין
נכון, אבל אם אני כעוסק פטור מרוויח נניח 10,000 לחודש ואני יכול להגדיל בעוד 10,000 לחודש ברוטו, אבל אני בשביל זה אני צריך להעסיק עובד/ת ולשלם לו 7,000 ש"ח כולל מה שנקרא דמי מעביד וכו' אז יוצא שאני מרוויח 3,000 ש"ח,
אבל בגללם אני יהיה חייב במע"מ גם על ה10,000 המקורי שזה כ-2000 ש"ח אם אני לא טועה (אחרי שנוריד את ההחזר על המשכורת)
ואז הרווח נטו נהיה רק 1000 ש"ח שזה כבר לא שווה את העבודה...
אני צודק?
זה תלוי אם אתה עובד עם לקוח פרטי או עסקיהמעמ מתוסף למחיר העסקה, לא מופחת ממנה, במקום לגבות 10000 גובים מהלקוח 11700.
כך יוצא שהרווח הוא 3000.(בהערכה גסה ,כמובן)
(אא"כ רוצים להתחשב בלקוח ולשמור על אחוז רווח ללא שינוי ומפחיתים את המחיר לפני מעמ)
על משכורת לא משלמים מעמ ... אז גם לא מקבלים החזר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: