איזה ספר?יפה נוף 50 שקל
אור החיים 56 שקל
התפרסם בעיתון נקודות (-המבשר)סיפור אלגורי חדשני לנוער ולמבוגרים
טקסט הגב:
"אומרים תודה!" צעקה פילת סוואנה אחת מרחוק, "יכולנו, אתן יודעות, להשאיר אותו להסתדר לבד!"
"טוענים אצלכם שזה מתאים לנו מאוד", לגלגה עוד מישהי משם.
צוק התקשה לחנוק את הגיחוך שעמד לפרוץ ממנו. הוא הפנה אחורה מבט חטוף וגילה שזו דלעת. סביבו נשמעו רק נשיפות זועמות.
"צוק, מה דעתך על קבלת פנים כזו? נראה לי עדיף שתחזור אלינו ודי, לא?" המשיכה דלעת לצלוף בהנאה, וצוק לא היה מסוגל להישיר מבט אף לאחת מן הקבוצות.
צוק רצה בסך הכול לשתות קצת מים, כשצעד בלי להבחין את הצעד הראשון בהרפתקת חייו.
הנדידה בערבות אפריקה יוצרת אינספור אתגרים, ואף על פי שגם עסיס וסבא טון שותפים למשימה – צוק מגלה שהוא בסופו של דבר המחליט אם לנקוף חדק או לשמוט אותו, וכל בחירה כזו בין דרום לצפון, בין מדבר לסוואנה, בין ידידות לניכור ובין דומה לשונה תשפיע ישירות על עתידו, על עתיד העדר כולו ולא רק.
בין שיחי מור ועצי באובב, לאורך הקוננה ובמרחבי המדבר הבלתי נגמרים, סיפורו של צוק ייקח גם אתכם למסע האנושי ביותר שעבר פיל אי פעם.צפה בקובץ המצורף 1456380
הוא נגמר ויש כבר סיפור חדש שמתפרסם באותה סדרה. הספר בעקבות ארץ השמש העולה עדין לא יצא כספר. אשמח גם לדעת שהוא יצא בזמן הקרוב!יש לאסתר קווין סיפור בהמשכים 'ארץ השמש העולה'?
זכור לי שראיתי משהו כזה...
האם הוא עומד להסתיים?
חחחהתפרסם בעיתון נקודות (-המבשר)
סיפור לילדים-נוער ממש חמוד!!!
ראיתי באתר של יפה נוףהוא נגמר ויש כבר סיפור חדש שמתפרסם באותה סדרה. הספר בעקבות ארץ השמש העולה עדין לא יצא כספר. אשמח גם לדעת שהוא יצא בזמן הקרוב!
לא מצאתי. אפשר קישור?ראיתי באתר של יפה נוף
לא מצאתי. אפשר קישור?
לא מצאתי. אפשר קישור?
תודה !הספר " בעקבות השמש העולה" במחיר שווה | יפה נוף פלדהיים
כאן באתר המבוקש של יפה נוף פלדהיים תזמינו במהירות ובנוחות את הספר המבוקש בעקבות השמש העולה במחיר שווה במיוחד, ובמשלוח מהיר עד הבית.yefe.co.il
זה לא ספר קיים במהדורה מחודשת?עוד ספר שנראה ממש מרתק
מעניים אם פורסם באנשהוצפה בקובץ המצורף 1456614
בהמלצתך קניתי את הספר לבני,יצא גם ספר חדש בסדרה של מאיר ברעם -
"שימי וסימי"
אם יש ספר עם תוכן לילדים זה הספר,
הספקתי לעבור על כמה פרקים ונשביתי בקסמו,
ספר מלא בתוכן ומידע יהודי אך בלי לוותר על עלילה קסומה,
העלילה היא בסגנון 'שעון הקסמים' שלו,
החזיר אותי 30 שנה אחורה.
בסוף הספר יש חידון הדולה מתוך הספר את כל הידע היהודי ששזור בתוכו.
כהורה לילדים יש בו מה שחסר היום כל כך בספרים שיוצאים כפטריות אחר הגשם,
חוץ מהעלילה - ערך מוסף ענק לילד.
היא כתבה עד היום בעיקר סיפורים קצרים.לאחרונה גיליתי ששני הסיפורים שאני קוראת מיד כשהמרווה לצמא מגיע, נכתבים ע"י סופרת שנקראת ג. ספרין.
לא שמעתי על השם הזה קודם... ואני די תולעת.
יש לה עוד ספרים? ממש אוהבת את הסגנון.
היא הבת של פ שטרן אם הבנתי נכוןלאחרונה גיליתי ששני הסיפורים שאני קוראת מיד כשהמרווה לצמא מגיע, נכתבים ע"י סופרת שנקראת ג. ספרין.
לא שמעתי על השם הזה קודם... ואני די תולעת.
יש לה עוד ספרים? ממש אוהבת את הסגנון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: