עוזרת לילה לטיפול בתינוקות תאומים- כמה משלמים?

ברון מאיירת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
אולי מישהו יודע כמה משלמים עבור עוזרת לילה שנמצאת במשך הלילה לטיפול בתינוקות תאומים?

dvory

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
אני שילמתי 80 שקל לשעה. הגיעה בכל פעם לארבע שעות. אבל קחי בחשבון שזה קרה לפני כמעט ארבע עשרה שנה, אז אולי המחירים עלו. (שכרתי מישהי שעבדה בתור מטפלת באם וילד, כי רציתי מישהי שלא תיבהל מבכי כפול).
מחזקת את ידייך לפרגן לעצמך את זה כמה שיותר, כי לפעמים המאתיים דקות שינה הללו הן קו הגבול בין אישה חיה לאישה נושמת. אני לצערי לא יכולתי לפרגן את זה לעצמי מבחינה כלכלית יותר משבוע, ועד היום חסרות לי שעות השינה האלו :)

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יש היום החזר ממאוחדת שיא על אחות לילה

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
החלמה מה1.7 הם החלו עם המושג צ'ק הריון. במהלך ההריון ועד 3 חודשים אחרי הלידה יש מגוון החזרים עד ל75% עד לתקרה של 8000 ש''ח.
שווה לבדוק יש החזרים על עוד מגוון דברים כמומשאבות חלב, יועצות הנקה הבראה וכו'
ברור שחיב חשבונית.

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
לי הציעו (ערכו לי השקה בין צלמת תינוקות למטפלת :) ) 500 ללילה.
מ11 בלילה עד 7 בבוקר.
לא שהלכתי על זה אבל זה מה הוצע.

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י rivkiy;n5022034:
החלמה מה1.7 הם החלו עם המושג צ'ק הריון. במהלך ההריון ועד 3 חודשים אחרי הלידה יש מגוון החזרים עד ל75% עד לתקרה של 8000 ש''ח.
שווה לבדוק יש החזרים על עוד מגוון דברים כמומשאבות חלב, יועצות הנקה הבראה וכו'
ברור שחיב חשבונית.

שימו לב 8000 שח במצטבר לכל תקופת החברות בביטוח.
לא לכל הריון.

להלן הנוסח לסעיף 30 לתקנון שיא – שירות חדש: 30 .סל היריון ולידה תקופת המתנה: 9 חודשים ממועד ההצטרפות לתכנית. מהות השירות ביחס לזכאות על פי "מאוחדת עדיף": מתווסף. 1.30 מבוטחת בהיריון או לאחר לידה תהא זכאית לכיסויים הבאים: 1.1.30 שיפוי כספי בגין שירותים רפואיים )למעט שירותי רפואה משלימה(, שנרכשו במהלך תקופת ההיריון, אשר קדמה לאשפוזה כיולדת וזאת בקשר עם הריונה או הלידה הצפויה, אשר אינם נכללים בסל הבריאות או בתכנית לשירותים נוספים "עדיף" ו/או "שיא" או כאלו הכלולים בתכניות "עדיף" ו/או "שיא" וביחס אליהם מימשה המבוטחת את זכאותה להחזר חלקי. 2.1.30 שירות שרכשה המבוטחת עד שלושה חודשים לאחר הלידה, ובלבד שהוא אחד מאלה: יעוץ הנקה אישי, ייעוץ שינה לתינוק, דולה/תומכת לידה, ייעוץ אישי לפעילות גופנית ו/או לתזונה נכונה ליולדת ואחות פרטית בבית היולדת. 3.1.30 אביזרים רפואיים שהם אחד מאלה: משאבת הנקה וציוד נלווה להנקה, חזיית הנקה – עד 2 חזיות, אביזרים לרצפת האגן )משקולות וסימולטור(, משקל אלקטרוני, טנס ללידה בהשכרה, דופלר בהשכרה ומוניטור עוברי. 4.1.30 הארכת מספר ימי הבראה ליולדת בשלושה ימים נוספים החל מהילד הרביעי וזאת מעבר לאמור בסעיף 15 בתקנון "מאוחדת עדיף" בכפוף ליתר תנאי הסעיף האמור. 2.30 המבוטחת תהא זכאית לסכום שיפוי מירבי בשיעור של %75 ,ועד לתקרה המצטברת של 000,8 ₪ מסך ההוצאה בפועל, וזאת ללא הגבלה על מספר ההריונות שלגביהם ניתן לממש את סכום השיפוי המירבי. סכום שיפוי זה ניתן למימוש פעם אחת בחיים בכל תקופת החברות במאוחדת. "הוצאה בפועל" - הוצאה הרשומה על שם המבוטחת בלבד. 3.30 מובהר בזאת, כי במקרה בו המבוטחת רכשה שירות בהחזר במסגרת התכניות "מאוחדת עדיף" ו/או "מאוחדת שיא", il.co.meuhedet 3833* ינוכה כל החזר שהמבוטחת קיבלה או זכאית לקבל מן התכניות האמורות מהסכום הכולל שהוציאה המבוטחת בפועל בגין השירות, כך ששיעור השיפוי המירבי לפי סעיף 2.30 ייחול רק בגין יתרת סכום הוצאתה. "שירות בהחזר" - שירות שניתן בגינו החזר כספי מ"מאוחדת עדיף" או "מאוחדת שיא" מהסכום הכולל שהוציאה המבוטחת.

עט הדר

משתמש מקצוען
נכתב ע"י דיצה;n5022047:
לי הציעו (ערכו לי השקה בין צלמת תינוקות למטפלת :) ) 500 ללילה.
מ11 בלילה עד 7 בבוקר.
לא שהלכתי על זה אבל זה מה הוצע.

זה המחיר

לילד בודד המחיר ללילה מינימום 350
ולשבתות וחגים 450

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה