עכשיו אני רואה שאות ן השתרבבה בטעות הכוונה יניח בראשו, והתשובה יצנף (כתיב חסר).מה התשובה לשאלה בפרשת אחרי מות באות י
יניח ראשון בלשון הכתוב
אם אתם לא כותבים בדיוק כמו שהוא כתב, זה יתן תשובה שגויה.תודה רבה על החידונים המעניינים!
יכול להיות שכותב שהתשובה לא נכונה אפילו שהיא כן?
או שבטוח טעינו
כתוב בסוגריים בארמית. יש לכתוב בארמית כוזא דמיא. זה לשון הגמראאם אתם לא כותבים בדיוק כמו שהוא כתב, זה יתן תשובה שגויה.
למשל כתיב מלא וחסר, יחיד ורבים וכדו'.
וגם לי יש שאלה
בשאלון על ל''ג בעומר, באות כ', מהי התשובה?
לכאורה כד מים, אבל הוא כותב לנו תשובה שגויה.
לפעמים יכול להיות שמוסיפים בטעות רווח, ואז הוא לא מזהה את זה כתשובה נכונהתודה רבה על החידונים המעניינים!
יכול להיות שכותב שהתשובה לא נכונה אפילו שהיא כן?
או שבטוח טעינו
הבנים שלי עשו את זה היום (באקסל) ומאד מאד מאד נהנו!תרגול לוח הכפל
בשמחה. אם יש עוד רעיונותכתבו. אם יהיה לי זמן. אעלה עוד בעז"ה.הבנים שלי עשו את זה היום (באקסל) ומאד מאד מאד נהנו!
תודה רבה!
הדברים שאתם מעלים זה חלק מהתכנית היומיתבשמחה. אם יש עוד רעיונותכתבו. אם יהיה לי זמן. אעלה עוד בעז"ה.
אני מאמין שיש מומחים ממני. אבל אפשר לשאול
תהליך שמורכב משני חלקים:איך אתה ''נועל'' תאים מפני עריכה?
תודה. החכמתי.תהליך שמורכב משני חלקים:
א. מסמנים את התאים אותם רוצים להשאיר פתוחים, ועוברים באמצעות הלחצן הימני (או דרך התפריט) לעיצוב תאים. עוברים שם ללשונית הגנה, מורידים את הסימון שיש על "נעול" ולוצים אישור.
ב. עוברים בתפריט לסקירה > הגנת גליון, שם בוחרים איזה סוג הגנה רוצים לגליון. שם גם אפשר לבחור סיסמא אותה צריך להקליד פעמיים. אישור. וזהו!
תודה!!!משניות מסכת ברכות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: