האמת שלא היה לי זמן להתעסק עם הדפסות וכו', אז פשוט קניתי את הספרות שהייתי צריכה.
זה גם יותר נח כי זה מחומר עבה ולא נדבק
ראיתי גם באלי אקספרס שבלונות של המספרים (0-9) זה כבר נמצא אצלי בסל הקניות
קישור?
האמת שלא היה לי זמן להתעסק עם הדפסות וכו', אז פשוט קניתי את הספרות שהייתי צריכה.
זה גם יותר נח כי זה מחומר עבה ולא נדבק
ראיתי גם באלי אקספרס שבלונות של המספרים (0-9) זה כבר נמצא אצלי בסל הקניות
חשבתי לקחת את ה-10 אינץ -ק"שקישור?
את צודקת לגבי הצנטר, די התלבטתי כי ראיתי שרב עוגות המספרים מזולפות עם צנטר חלק, אבל זה היה נראה לי דורש יותר מיומנות עם החלק..העדפתי פעם ראשונב לעשות עם משונן שאם יהיה פשלות לא ישימו לב...יצאה לך עוגה מהממת, הקישוט ברמה ממש.
רק הערה קטנה, לפי מה שהבנתי עדיך לעשות את הזילופים בצנטר חלק ולא משונן, האלופות פה תגדנה אם אני צודקת.
נראה לי שזה היה יותר מבליט את הקישוטים.
המסתי שוקולד לבן והוספתי טיפה של צבע מאכל ג'ל ורודהכיתוב מזל טוב ו12 ממה זה?
ועשית בתבנית? יש בחנויות של מוצרי אפיה?המסתי שוקולד לבן והוספתי טיפה של צבע מאכל ג'ל ורוד
כן תבנית סיליקון שקניתי בחנות למוצרי אפיה.דווקא שכאני עשיתי פעם ראשונה ויחידה לבינתיים לא היה בעיה עם הזילוף בצנטר החלק, ואני ממש לא אחת שמתעסקת הרבה בקצפות וןכדו'.
ועשית בתבנית? יש בחנויות של מוצרי אפיה?
העוגה מהממת ואם זה פעם ראשונה - אז בהחלט עושה לי חשק
אני רוצה את זה לשבת- פרווה
צריכה את עזרת השפיות- איך הקרם יכול להיות טעים גם בפרווה?
@אפיקים RA יצא לך ממש יפה,בהשראתך החלטתי לנסות לראשונה להכין עוגה כזו לבת מצוה של הבת שלי.
משתפת:
אני חושבת שבמקור זה חמאה אני המרתי למרגרינהיצא טוב אם אני ימיר את המרגרינה בבצק לחמאה?
תודה!אני חושבת שבמקור זה חמאה אני המרתי למרגרינה
אני הכפלתי את כמות הבצק שתספיק ל 3 קומות של המספר 12.יצא טוב אם אני ימיר את המרגרינה בבצק לחמאה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: