בקשה עוד יותר טוב ביצוע של ששון שאולוב

איך שתירצה

משתמש פעיל
יש את זה באידיש כבר?
ברור, מה אתה צוחק עלי עלו את כבר!

מטוס נייר

משתמש פעיל
ברור, מה אתה צוחק עלי עלו את כבר!
דבר ראשון מי שר את זה?
דבר שני זה ממש לא איכותי...

משקה

משתמש רשום
הפזמון של הרב שלום ארוש.
הרב חיבר והלחין את הפזמון כבר מלפני המון שנים.
יאיר אלייצור חיבר והלחין בתים לשיר (יאיר אלייצור הלחין ביחד עם אורן לוי)
והעלה את זה כבקשת רבו הרב שלום ארוש.
בקיצור שיר מטורף על אמונה בה'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני שמעתי שזה אימרה שגורה בפי הרב שלום ארוש והוא ביקש שיעשו על זה שיר , אז תלמידו אלייצור נכנס לאולפן ועשה שיר כרצון רבו .כלומר המילים הם מהרב שלום ארוש והלחן מאלייצור. שמעתי גם שהיה להרב שלום ארוש בקשה מיוחד בתפילה שהשיר יכנס בפי המונים

עוף דורס

משתמש פעיל
@עוף דורס עלה שיר קצר של עוד יותר טוב אבל בחסידית אז רציתי את הארוך יותר המקור במילים אחרות, תודה בכל אופן!
אני מנסה להשיג את זה גם
מילים:ה' הוא אבא טוב והוא תמיד מתפאר בי רואה בי רק ת'נקודות הטובותרואה שאני רוצה להיות טוב רק לא יוצא לי וחסרות לי כולה כמה תפילותוה' הוא גם ראה את הרצון שהיה לי שניסיתי לא אמרתי נואשרואה בבזיון שלי במר שהרגשתי איך התחלתי כל פעם שוב מחדש וה' יתברך תמיד אוהב אותי ותמיד יהיה לי רק טובה' יתברך תמיד אוהב אותי ותמיד יהיה לי רק טובו יהיה לי עוד יותר טוב ועוד יותר טוב ועוד יותר טוב ועוד יותר טוב ועוד יותר טוב ועוד יותר טוב ותמיד יהיה לי רק טוב. שומע מרחם עלי ותמיד עונה ליואם עדיין לא ממשיך לחכות מלא אותי בזה שאתה תמיד אוהב'תיתתן לי כל יום מחדש מתנותותנהיג אותי ברחמים כאלו כמו שבעולם הזה נקרא רחמיםשיראו כולם שכן אתה שומע תפילות ונחייך נהיה בריאים ונשיר שה' יתברך תמיד אוהב אותיותמיד יהיה לי רק טובה' יתברך תמיד אוהב אותי ותמיד יהיה לי רק טובויהיה לי עוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובותמיד יהיה לי רק טוב. ותהיה לי פרנסהתהיה לי עשירותורווקים ורווקות יהיה להם זיווגתהיה גם רפואה שלמה ובריאות איתנהחיים יפים מאושרים שנה אחרי שנהיאיר בנו האור תאיר האמונהתהיה לנו חכמת אמת ודעת ובינהיבוא כבר משיחנו ובלי שום מלחמהנאכל גם אבטיח יהיה לנו יום חג כיה' יתברך תמיד אוהב אותיותמיד יהיה לי רק טובה' יתברך תמיד אוהב אותי ותמיד יהיה לי רק טובויהיה לי עוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובותמיד יהיה לי רק טוב.

איך שתירצה

משתמש פעיל
@עוף דורס עלו כאן שיר חסידי!

עוף דורס

משתמש פעיל
עונש לילדים באחרית הימים
Screenshot_20241106-142807.png

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה