מילים:ה' הוא אבא טוב והוא תמיד מתפאר בי רואה בי רק ת'נקודות הטובותרואה שאני רוצה להיות טוב רק לא יוצא לי וחסרות לי כולה כמה תפילותוה' הוא גם ראה את הרצון שהיה לי שניסיתי לא אמרתי נואשרואה בבזיון שלי במר שהרגשתי איך התחלתי כל פעם שוב מחדש וה' יתברך תמיד אוהב אותי ותמיד יהיה לי רק טובה' יתברך תמיד אוהב אותי ותמיד יהיה לי רק טובו יהיה לי עוד יותר טוב ועוד יותר טוב ועוד יותר טוב ועוד יותר טוב ועוד יותר טוב ועוד יותר טוב ותמיד יהיה לי רק טוב. שומע מרחם עלי ותמיד עונה ליואם עדיין לא ממשיך לחכות מלא אותי בזה שאתה תמיד אוהב'תיתתן לי כל יום מחדש מתנותותנהיג אותי ברחמים כאלו כמו שבעולם הזה נקרא רחמיםשיראו כולם שכן אתה שומע תפילות ונחייך נהיה בריאים ונשיר שה' יתברך תמיד אוהב אותיותמיד יהיה לי רק טובה' יתברך תמיד אוהב אותי ותמיד יהיה לי רק טובויהיה לי עוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובותמיד יהיה לי רק טוב. ותהיה לי פרנסהתהיה לי עשירותורווקים ורווקות יהיה להם זיווגתהיה גם רפואה שלמה ובריאות איתנהחיים יפים מאושרים שנה אחרי שנהיאיר בנו האור תאיר האמונהתהיה לנו חכמת אמת ודעת ובינהיבוא כבר משיחנו ובלי שום מלחמהנאכל גם אבטיח יהיה לנו יום חג כיה' יתברך תמיד אוהב אותיותמיד יהיה לי רק טובה' יתברך תמיד אוהב אותי ותמיד יהיה לי רק טובויהיה לי עוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובועוד יותר טובותמיד יהיה לי רק טוב.