לא, אני אחרי ילד ראשון
כתבתי שאני עם 2 באשכול אחר כדי שלא יזהו אותי
איפה ראיתם שכתבתי שזה כולל משכנתא?אולי גם פה כתבת שלא יזהו אותך.....
בכל מקרה הרבה הוצאות כולל משכנתא 4.5- כנראה שיש לך משכנתא נוחה---- מאד, נקודת עידוד
אם הדירה כבר בנויה
לכאורה למה לשלם גם משכנתא וגם שכירות?
בהנחה שהיא לא באמצע בניה
קחי בחשבון שכשאת כותבת משהו משמעותי ומסקרןבקצב של האשכולות שאת פותחת כולם עוקבים אחרייך...
500 זה רק ההפרש בין השכירות למשכנתא לפי מה שהבנתיאגב, מי פה משלם משכנתא של 500?
אני מכירה בבית שמש (בהרבה בתי כנסיות) שיש כמה פעמים בחודש לימוד רצוף של 5 שעות =500 שחישנו עוד חלק שלא הזכירו כאן, ואני באמת חושב שזה יותר מופנה לבעל מאשר לאישה, אבל לזוג שרואה שחסר לו באזור האלף שקל לחודש (ונראה לי שהשאלה הפותחת דברה על מצב כזה), צריך לחשוב על זה שלפעמים הבעל לא הולך לכולל ערב או לכולל יום שישי (מצוי מאד בזוגות צעירים שעליהם האשכול מדבר), לאו דוקא כי הוא לא לומד, אלא כי יותר נח ללמוד בבית או עם חברותא לבד בבית כנסת, אבל כשמצרפים כולל ערב ויום שישי אפ' בכייף להגיע לקרוב לאלף שקל (ולפעמים אפי' יותר), ולכן מי שזה בערך הסכום שחסר לו מומלץ לשקול גם את הנושא הזה, ושוב פעם זה פחות מיועד לאישה אלא יותר לבעל, כי ישנם כאלה שבאמת לא מתאים להם ללמוד בכולל ערב או יום שישי וזה פוגע להם משמעותית בלימוד, ועליהם אני לא מדבר בכלל כי במחיר של פגיעה בלימוד כבר אפשר לגמרי לצאת מהכולל וללכת לעבוד.
ההוצאות 4.5K הם לפני שהוצאת את הילד למסגרת?הכנסות 9K
הוצאות עד עכשיו סביבות ה4.5 וחצי בחודש
(והיו הרבה הוצאות פתאומיות עקב לידה וכדומה)
אנחנו גרים ביחידה שעולה 4K
זה אומר לקפוץ ביום בהיר מהוצאות של 4.5 ל8.5
מטריד אותי לחיות כך על הקצה של המשכורת
מה עושים?
דירה בירושלים, ולא כולל רכב....דבר ראשון לעבור דירה
איך 5 אלף לזו"צ? בלב ירושלים או דירה גדולה?
והוצאות שוטפות 5 אלף מן הסתם כולל רכב ?
אם בעלך בכולל, תראי כל חודש סיעתא דשמיא מכיוון אחר.קופצת על האשכול החשוב.
ג"כ זו"צ (בלי תינוק.) מתחילים לשלם שכירות - 5K
הכנסות- 10K
הוצאות שוטפות- 5K
אשה עובדת , בעל בכולל.
איך מסתדרים עם זה - על הקשקש... !
זה רק:נו
את רק מחזקת את דבריי
לשלם רק שכירות עם הכנסה של 9 אל"ש, זה נשמע לי הגיוני סה"כ מאד
הרבה משלמים שכירות עם הכנסה נמוכה מזו
אגב, מי פה משלם משכנתא של 500?
500 זה רק ההפרש בין השכירות למשכנתא לפי מה שהבנתי
אין לנו הכנסות שכירות, יש לנו דירה להשקעה שהשכירות שם מכסה כמעט לגמרי את המשכנתא שלקחנו עליה9000 לזוג +1 זה יפה מאוד
יש לכם הכנסות משכירות? לא הבנתי מה ענית
חוץ מלצמצם הוצאות ולהגדיל הכנסות אין פתרונות קסם....
אולי לעבור למקום עם שכירות יותר זולה כי ההוצאות אמורות לגדול במהלך החיים ולא תמיד בקצב של עלית ההכנסות
כן, ההוצאות הללו לא כולל מסגרות ומשכנתא (הילד עולה לנו 2 חבילות טיטולים בחודש..זהו)ההוצאות 4.5K הם לפני שהוצאת את הילד למסגרת?
כי לנו ההוצאות הם בדרך כלל באיזור הזה לא כולל משפחתון ומשכנתא.
הלוואי.אם בעלך בכולל, תראי כל חודש סיעתא דשמיא מכיוון אחר.
לא להסתמך על הנס אבל הקב"ה שולח ד"שים כל חודש!!!!
מצטערת לבאס אותך אז את נחשבת עכשיו עם ההוצאות כזו"צ.כן, ההוצאות הללו לא כולל מסגרות ומשכנתא (הילד עולה לנו 2 חבילות טיטולים בחודש..זהו)
נכון צודקתמצטערת לבאס אותך אז את נחשבת עכשיו עם ההוצאות כזו"צ.
הילד שלי עולה לנו כמעט אלפיים שקל בחודש.
משפחתון, טיטולים, מטרנה, דייסה, בגדים (כי כבר אין מתנות), ועוד הרבה רכישות של ילד ראשון כסא אוכל, לול, משחקים וכו'
צריך להאמין וכמובן לעשות השתדלות.הלוואי.
הקב"ה לא עובד לפי הזמנות.
(כותבת אחרי כמה חודשים קשים מאוד בלי כל מיני "דש"ים")
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: