דרוש מתכון עוגת שמרים גבינה

רות סיטבון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אשמח לקבל מתכון לעוגת שמרים גבינה
תודה רבה!
 

stbar

משתמש מקצוען
עוגת שמרים גבינה
הכנת הבצק:
מרכיבים
חמאה ½
1/3 כוס חלב
כוס סוכר ¼
3 כפות מים
2 כפיות שמרים ¼
2 ביצים
2 כוסות קמח ¾ - ½
להמיס בסיר קטן את החמאה והחלב, להוסיף סוכר עד שימס.
לשים במיקסר את המים והשמרים, להוסיף את החלב והחמאה
כשמתקררים ואת שאר החומרים.
לערבב לאט ואח"כ מהר,
אם דביק אפשר להוסיף קצת קמח
להתפיח שעה
מילוי:
750 ג' גבינה
כוס סוכר ½
3 כפות פודינג
כפית תמצית וניל ½
מעט קמח
הרכבת הפסים:
מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח למלבן גדול .
מסמנים את המלבן ל- 3 חלקים שווים .
חותכים את 2 החלקים החיצוניים לרצועות באלכסון .
על החלק האמצעי מניחים את המלית. סוגרים את הקצוות ואז יוצרים צמה מהרצועות – פשוט מניחים מעל
הגבינה רצועה מימין ואז רצועה משמאל .
 

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
שמרים גבינה מעולה!
המידות בכוסות חד פעמיות

בצק:
4.5 כוסות קמח
1 כף שמרים
חצי מרגרינה
רבע כוס שמן
1 כוס מים פושרים
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
קצת תמצית וניל
קורט מלח
להתפיח שעתיים.

מלית:
750 גר' גבינה
2 כפות פודינג
1 ורבע כוס סוכר
2 ביצים
3 כפות קמח
3 סוכר וניל
לערבב בקערה את כל החומרים, לשטוח בתבנית ח"פ A4 ולהקפיא.

לחלק את הבצק ל-4.
לחלק את המלית הקפואה ל-4 'רצועות'.
לרדד כל חלק מהבצק ולהניח מעליו במרכז רבע מהמלית.
לקפל את הבצק משני הכיוונים מעל המלית.

לשטרויזל:
3/4 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
מערבבים את כל החומרים ומפזרים מעל העוגות.

אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כחצי שעה.
DSC00088.jpg
 

אפיקים RA

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
שמרים גבינה מעולה!
המידות בכוסות חד פעמיות

בצק:
4.5 כוסות קמח
1 כף שמרים
חצי מרגרינה
רבע כוס שמן
1 כוס מים פושרים
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
קצת תמצית וניל
קורט מלח
להתפיח שעתיים.

מלית:
750 גר' גבינה
2 כפות פודינג
1 ורבע כוס סוכר
2 ביצים
3 כפות קמח
3 סוכר וניל
לערבב בקערה את כל החומרים, לשטוח בתבנית ח"פ A4 ולהקפיא.

לחלק את הבצק ל-4.
לחלק את המלית הקפואה ל-4 'רצועות'.
לרדד כל חלק מהבצק ולהניח מעליו במרכז רבע מהמלית.
לקפל את הבצק משני הכיוונים מעל המלית.

לשטרויזל:
3/4 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
מערבבים את כל החומרים ומפזרים מעל העוגות.

אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כחצי שעה.
צפה בקובץ המצורף 700807
את השטרויזל שמים לפני האפיה?
מגרה.. אני הולכת להכין..
 

תיקתוק

משתמש סופר מקצוען
שמרים גבינה מעולה!
המידות בכוסות חד פעמיות

בצק:
4.5 כוסות קמח
1 כף שמרים
חצי מרגרינה
רבע כוס שמן
1 כוס מים פושרים
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
קצת תמצית וניל
קורט מלח
להתפיח שעתיים.

מלית:
750 גר' גבינה
2 כפות פודינג
1 ורבע כוס סוכר
2 ביצים
3 כפות קמח
3 סוכר וניל
לערבב בקערה את כל החומרים, לשטוח בתבנית ח"פ A4 ולהקפיא.

לחלק את הבצק ל-4.
לחלק את המלית הקפואה ל-4 'רצועות'.
לרדד כל חלק מהבצק ולהניח מעליו במרכז רבע מהמלית.
לקפל את הבצק משני הכיוונים מעל המלית.

לשטרויזל:
3/4 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
מערבבים את כל החומרים ומפזרים מעל העוגות.

אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כחצי שעה.
צפה בקובץ המצורף 700807
נראה מושלם!
כוס חד"פ לשתייה קרה?
ואשמח להסבר נוסף לגבי המלית שמקפיאים.
איך לחלק אחכ ל4...
 

נאמנת

משתמש מקצוען
@save as בתמונה שמצורפת למתכון יש שטרויזל?
זה נראה אבקת סוכר.
מה מתאים וטעים יותר?

עריכה: אופס רואה שכבר כתבת...
 

michal23

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אשמח לקבל מתכון לעוגת שמרים גבינה
תודה רבה!
יש את המתכון הזה קל וטעים במיוחד של ברוכי קופטייל
יש גם הסבר עם תמונות
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
שמרים גבינה מעולה!
המידות בכוסות חד פעמיות

בצק:
4.5 כוסות קמח
1 כף שמרים
חצי מרגרינה
רבע כוס שמן
1 כוס מים פושרים
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
קצת תמצית וניל
קורט מלח
להתפיח שעתיים.

מלית:
750 גר' גבינה
2 כפות פודינג
1 ורבע כוס סוכר
2 ביצים
3 כפות קמח
3 סוכר וניל
לערבב בקערה את כל החומרים, לשטוח בתבנית ח"פ A4 ולהקפיא.

לחלק את הבצק ל-4.
לחלק את המלית הקפואה ל-4 'רצועות'.
לרדד כל חלק מהבצק ולהניח מעליו במרכז רבע מהמלית.
לקפל את הבצק משני הכיוונים מעל המלית.

לשטרויזל:
3/4 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
מערבבים את כל החומרים ומפזרים מעל העוגות.

אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כחצי שעה.
צפה בקובץ המצורף 700807
בתבנית אינגליש קייק רגילה זה גם יצא טוב?
התבניות שלך נראות נמוכות ורחבות יותר, כמו בקונדיטוריה...
 

CooKiss

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
שמרים גבינה טעימה מאד מאד מאד
אני מקפיאה את המלית ב4 אינגליש קייק נייר .
ואחרי זה כשעוטפת בבצק מכניסה לאינגליש קייק אלומניום. שהיא מעט יותר גדולה מהנייר וכך זה מסתדר עם הגודל...
20200713_103642-01.jpegשמרים גבינה-01.jpeg
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
שמרים גבינה מעולה!
המידות בכוסות חד פעמיות

בצק:
4.5 כוסות קמח
1 כף שמרים
חצי מרגרינה
רבע כוס שמן
1 כוס מים פושרים
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
קצת תמצית וניל
קורט מלח
להתפיח שעתיים.

מלית:
750 גר' גבינה
2 כפות פודינג
1 ורבע כוס סוכר
2 ביצים
3 כפות קמח
3 סוכר וניל
לערבב בקערה את כל החומרים, לשטוח בתבנית ח"פ A4 ולהקפיא.

לחלק את הבצק ל-4.
לחלק את המלית הקפואה ל-4 'רצועות'.
לרדד כל חלק מהבצק ולהניח מעליו במרכז רבע מהמלית.
לקפל את הבצק משני הכיוונים מעל המלית.

לשטרויזל:
3/4 כוס קמח
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
מערבבים את כל החומרים ומפזרים מעל העוגות.

אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כחצי שעה.
צפה בקובץ המצורף 700807
אני באמצע ההכנה, הבצק תפח ממש מעט (עברה בינתיים שעה) ככה זה צריך להיות?
כי בצק לשמרים שוקולד שאני מכינה בד"כ תוך שעה מכפיל את הנפח...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה