עוגת שמנת עדינה
לבסיס:
6 חלבונים
2 כפות סוכר
1 פודינג
2 כפות שטוחות קקאו
להקציף הכל ולהוסיף 8 חלמונים
לאפות בתבנית ח"פ בינונית
לקרם וניל:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
להקציף הכל יחד
למרוח על הבסיס
לקרם שוקולד:
1 חמאה
1 שוקולד מריר
להמיס
להקציף 2 חלבונים עם 2 כפות סוכר ולהוסיף את השוקולד
למרוח על הקרם וניל.
אפשר גם לשחק עם המתכון, למשל לותר על השוקולד:
להחליף קקאו ל 2 כפיות קפה נמס, לחלק את הבסיס ל2 ולאפות ב 2 תבניות.
על הבסיס הראשון למרוח חצי מכמות הקרם וניל, לזלף ריבת חלב, להניח בסיס שני, למרוח את הקרם וניל הנותר ושוב לזלף ריבת חלב.
(ולותר על קרם השוקולד)
לבסיס:
6 חלבונים
2 כפות סוכר
1 פודינג
2 כפות שטוחות קקאו
להקציף הכל ולהוסיף 8 חלמונים
לאפות בתבנית ח"פ בינונית
לקרם וניל:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
להקציף הכל יחד
למרוח על הבסיס
לקרם שוקולד:
1 חמאה
1 שוקולד מריר
להמיס
להקציף 2 חלבונים עם 2 כפות סוכר ולהוסיף את השוקולד
למרוח על הקרם וניל.
אפשר גם לשחק עם המתכון, למשל לותר על השוקולד:
להחליף קקאו ל 2 כפיות קפה נמס, לחלק את הבסיס ל2 ולאפות ב 2 תבניות.
על הבסיס הראשון למרוח חצי מכמות הקרם וניל, לזלף ריבת חלב, להניח בסיס שני, למרוח את הקרם וניל הנותר ושוב לזלף ריבת חלב.
(ולותר על קרם השוקולד)