עוגות/עוגיות עוגת שכבות עם קצף אפוי בנגיעות נוגט---

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
זה קרה יום אחד כשהייתי בסופר.
חלפתי על פניה בהצצה קלה ומהירה. היא היתה חבוקה בין אחיותיה הבוגרות ודומה להן כשתי טיפות מים. לא פלא שלא הבחנתי בה. בתינוקת החדשה שהצטרפה לאחרונה למשפחה המגוונת הזו.
כך קרה שהמשכתי הלאה ממנה. לשורת המדפים הבאה.
הכנסתי מוצרים שונים וסביבי המולה של יום שישי בסופר.
פתאום, שמעתי קול בכי דק. חלוש. כאוב משהו. נעלב.
בכי? מישהו השאיר תינוק לבד?
החלטתי לקחת אחריות. לחפש את התינוק הבוכה ולהשיבו לאימו. הלכתי בעקבות קול הבכי. פוסעת לאט כדי לא לפספס את נקודת מפתח הסול של מנגינת הבכי הנוגה. ממש כמו במשחק "חם-קר".

ואז-
מצאתי אותו. את מקור הבכי.
הצצתי למדף.
הכל היה נראה מוכר, ישן. מי יותר ומי פחות. אבל בכי של תינוק קטן? כאן?
התעמקתי עוד קצת.
ואז ראיתי אותה.
חבויה. חבוקה חזק בין אחיותיה הבוגרות. הסתכלתי עליה. רגשות רחמים עלו בי. אין מצב להשאיר אותה כאן. בוכה.
לקחתי אותה ליד. היא נרגעה מיד.
הנחתי אותה בעגלה והמשכתי בקניה.

חיפשתי אחר כך ברשת תמונה שלה. שתכירו גם אתם. אולי גם אתם תשמעו את קול הבכי שלה בסיבוב בסופר ותחליטו לגאול אותה מן העצב.
יתכן והיא לא באמת תינוקת חדשה.
אבל בשבילי, זו פעם ראשונה שנתקלתי בה.

תכירו,
1723815719657.png


אינסטנט פודינג בטעם נוגט. מהדורה מיוחדת.


מיוחדת, למה?
כי העוגה הזו באמת מיוחדת. מאוד מאוד.


הגעתי הביתה.
לא היה לי לב לנטוש אותה. להניח בארון. מחשש שאשכח ממנה. כמו הרבה מאוד מוצרים ששוכבים אצלי בארון, מקבלים הבטחות שאוטוטו יבוא זמנם, ו.....חוזר חלילה.


פתחתי אותה, את האריזה. הרחתי. כן. מריחים נוגט.

עכשיו צריך להמציא לה עוגה.
האמת שבדרך הביתה מהסופר כבר רצו לי רעיונות בראש.
ידעתי שזו תהיה עוגה עם שכבה פריכה בתחתית. איזה שהוא שוקולד באמצע, ולמעלה שכבת קצף אפויה עם פודינג נוגט.

וזה מה שיצא:
IMG_9383_800x533.jpg


טעמו כאן.
גם השכנה טעמה.
אמרו שטעים.
מאוד מאוד.

אז מתכון?

תבנית A4
מדידה בכוסות חד פעמיים לשתיה קרה.

לבצק:
2.5 כוסות קמח
1 כוס שקדים טחונים [עדיף מולבנים]
5 חלמונים
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
2 כפות פודינג בטעם נוגט
3/4 כוס שמן
2 כפות מים

מעל הבצק:
150 גרם שוקולד מריר
1 כוס שוקולד צ'יפס לבן

לקצף:
5 חלבונים
1 כוס סוכר דמררה [אפשר לבן אם אין]
יתרת שקית הפודינג.


שמים בקערה את רכיבי הבצק. מערבבים ביד עד לקבלת בצק שאפשר לדחוס ולהדק בתבנית. דוחסים ומהדקים בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה בשכבה אחידה ככל האפשר.
שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומפזרים על הצק.
מכניסים לתנור ב 180 מעלות ל-2-2.5 דקות.
מוציאים ומורחים את השוקולד על כל הבצק בעזרת כף.
מפזרים שוקולד צ'יפס לבן מעל לשוקולד המריר.


בקערת מיקסר נקיה ויבשה מקציפים חלבונים לקצף קל. מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף נוקשה. מוסיפים פודינג.

מורחים בעדינות מעל לשוקולד.

מחזירים לתנור ל 22-25 דקות עד שהקצף מקבל צבע חום והוא יציב ולא רטוב.

מקררים.
פורסים בסכין חדה ומשוננת כאשר בין חיתוך לחיתוך טובלים אותה בכוס עם מים כך היא תיפרס יפה והקצף לא יקרע.

IMG_9385_533x800.jpg


שבת שלום!
 

מטרת העל!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
עכשיו אני בוכה @ה. בקר
;)

כל כך מגרה! אפשר פרוסה?
 

חניפו

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
העני, תודה שהוספת לי מתכון לחגים
 

ב. רוזנפלד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
@ה.בקר איזה עוגה מגרה!
נראה טעים!
נשאר לי רק לקוות שאמצא אצלנו בחנות פודינג נוגט כדי שאוכל להכין את זה!
תודה רבה רבה
 

ב. רוזנפלד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
@ה.בקר העוגה טובה בהקפאה?
 

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
זה קרה יום אחד כשהייתי בסופר.
חלפתי על פניה בהצצה קלה ומהירה. היא היתה חבוקה בין אחיותיה הבוגרות ודומה להן כשתי טיפות מים. לא פלא שלא הבחנתי בה. בתינוקת החדשה שהצטרפה לאחרונה למשפחה המגוונת הזו.
כך קרה שהמשכתי הלאה ממנה. לשורת המדפים הבאה.
הכנסתי מוצרים שונים וסביבי המולה של יום שישי בסופר.
פתאום, שמעתי קול בכי דק. חלוש. כאוב משהו. נעלב.
בכי? מישהו השאיר תינוק לבד?
החלטתי לקחת אחריות. לחפש את התינוק הבוכה ולהשיבו לאימו. הלכתי בעקבות קול הבכי. פוסעת לאט כדי לא לפספס את נקודת מפתח הסול של מנגינת הבכי הנוגה. ממש כמו במשחק "חם-קר".

ואז-
מצאתי אותו. את מקור הבכי.
הצצתי למדף.
הכל היה נראה מוכר, ישן. מי יותר ומי פחות. אבל בכי של תינוק קטן? כאן?
התעמקתי עוד קצת.
ואז ראיתי אותה.
חבויה. חבוקה חזק בין אחיותיה הבוגרות. הסתכלתי עליה. רגשות רחמים עלו בי. אין מצב להשאיר אותה כאן. בוכה.
לקחתי אותה ליד. היא נרגעה מיד.
הנחתי אותה בעגלה והמשכתי בקניה.

חיפשתי אחר כך ברשת תמונה שלה. שתכירו גם אתם. אולי גם אתם תשמעו את קול הבכי שלה בסיבוב בסופר ותחליטו לגאול אותה מן העצב.
יתכן והיא לא באמת תינוקת חדשה.
אבל בשבילי, זו פעם ראשונה שנתקלתי בה.

תכירו,
צפה בקובץ המצורף 1743507

אינסטנט פודינג בטעם נוגט. מהדורה מיוחדת.


מיוחדת, למה?
כי העוגה הזו באמת מיוחדת. מאוד מאוד.


הגעתי הביתה.
לא היה לי לב לנטוש אותה. להניח בארון. מחשש שאשכח ממנה. כמו הרבה מאוד מוצרים ששוכבים אצלי בארון, מקבלים הבטחות שאוטוטו יבוא זמנם, ו.....חוזר חלילה.


פתחתי אותה, את האריזה. הרחתי. כן. מריחים נוגט.

עכשיו צריך להמציא לה עוגה.
האמת שבדרך הביתה מהסופר כבר רצו לי רעיונות בראש.
ידעתי שזו תהיה עוגה עם שכבה פריכה בתחתית. איזה שהוא שוקולד באמצע, ולמעלה שכבת קצף אפויה עם פודינג נוגט.

וזה מה שיצא:
צפה בקובץ המצורף 1743512

טעמו כאן.
גם השכנה טעמה.
אמרו שטעים.
מאוד מאוד.

אז מתכון?

תבנית A4
מדידה בכוסות חד פעמיים לשתיה קרה.

לבצק:
2.5 כוסות קמח
1 כוס שקדים טחונים [עדיף מולבנים]
5 חלמונים
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
2 כפות פודינג בטעם נוגט
3/4 כוס שמן
2 כפות מים

מעל הבצק:
150 גרם שוקולד מריר
1 כוס שוקולד צ'יפס לבן

לקצף:
5 חלבונים
1 כוס סוכר דמררה [אפשר לבן אם אין]
יתרת שקית הפודינג.


שמים בקערה את רכיבי הבצק. מערבבים ביד עד לקבלת בצק שאפשר לדחוס ולהדק בתבנית. דוחסים ומהדקים בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה בשכבה אחידה ככל האפשר.
שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומפזרים על הצק.
מכניסים לתנור ב 180 מעלות ל-2-2.5 דקות.
מוציאים ומורחים את השוקולד על כל הבצק בעזרת כף.
מפזרים שוקולד צ'יפס לבן מעל לשוקולד המריר.


בקערת מיקסר נקיה ויבשה מקציפים חלבונים לקצף קל. מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף נוקשה. מוסיפים פודינג.

מורחים בעדינות מעל לשוקולד.

מחזירים לתנור ל 22-25 דקות עד שהקצף מקבל צבע חום והוא יציב ולא רטוב.

מקררים.
פורסים בסכין חדה ומשוננת כאשר בין חיתוך לחיתוך טובלים אותה בכוס עם מים כך היא תיפרס יפה והקצף לא יקרע.

צפה בקובץ המצורף 1743517

שבת שלום!
תודה רבה על מתכון חגיגי וקל.
אפשר להמיר את הפודינג באב' נוגט?
ואת השוקולד המריר בקרם פסק זמן?
קניתי ולא השתמשתי בינתיים.
הייתי רוצה להשתמש בהם לפני שתפוג טריותם.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תודה רבה על מתכון חגיגי וקל.
אפשר להמיר את הפודינג באב' נוגט?
ואת השוקולד המריר בקרם פסק זמן?
קניתי ולא השתמשתי בינתיים.
הייתי רוצה להשתמש בהם לפני שתפוג טריותם.
אני מניחה שכן
החשש היחיד שלי הוא שלא כמו שוקולד הקרם לא יחבר מספיק טוב את הקצף לבסיס. אבל הסיכוי שלא יצליח הוא אל גדול
 

PNINA-ZILUM

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
השבוע הייתי ביש ובדקתי ולא מצאתי את זה
עכשיו אני רואה את זה
אפשר להמיר לפודינג ריבת חלב, וניל או שוקולד
כל כך התלבטתי אם לקחת...
 

פרינזי

משתמש צעיר
@ה.בקר תודה,
בדיוק הייתי צריכה לשלוח עוגה,
הכנתי את זה וקיבלתי תגובות נלהבות,
עוגה משובחת וקלה להכנה.
 
@ה. בקר על מצפונך!!!
קחי בחשבון שיש בקהל אישה שמיום ראשון מחפשת פודינג נוגט בכל סופר אפשרי.
מה קורה בינתיים? היא ממשיכה לפתוח את האשכול (פעמיים ביום) ולהתגרות כי מניסיון אין על המתכונים שלך........

הבעיה שאני מכורה לנוגט ולא מוכנה לנסות עם טעם אחר......

יש מישהי שראתה בסניף כל שהוא של יש?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר על מצפונך!!!
קחי בחשבון שיש בקהל אישה שמיום ראשון מחפשת פודינג נוגט בכל סופר אפשרי.
מה קורה בינתיים? היא ממשיכה לפתוח את האשכול (פעמיים ביום) ולהתגרות כי מניסיון אין על המתכונים שלך........

הבעיה שאני מכורה לנוגט ולא מוכנה לנסות עם טעם אחר......

יש מישהי שראתה בסניף כל שהוא של יש?
האמת שהמצפון שלי כבר מלא. אין עוד מקום. אז תשלחי את זה למצפון של מישהו אחר, אני בעומס מצפוני כרגע.
מתנצלת
 
האמת שהמצפון שלי כבר מלא. אין עוד מקום. אז תשלחי את זה למצפון של מישהו אחר, אני בעומס מצפוני כרגע.
מתנצלת
את יכולה להוריד אותי מרשימת המהתנה........
האתגר המשפחתי הוכתר בהצלחה😉

(מרוב לחץ קנו 4 חבילות+ טעם ביגלה+ במבה אדומה- מרוב חשש שפתאום אני ארצה גם אותם ולא יהי להם מושג איפה למצוא..... מוזמנת להמציא מתכונים גם עליהם)


ותודה ענקית!!!! באמת שהמתכונים שלך הם משהו מיוחד!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
את יכולה להוריד אותי מרשימת המהתנה........
האתגר המשפחתי הוכתר בהצלחה😉

(מרוב לחץ קנו 4 חבילות+ טעם ביגלה+ במבה אדומה- מרוב חשש שפתאום אני ארצה גם אותם ולא יהי להם מושג איפה למצוא..... מוזמנת להמציא מתכונים גם עליהם)


ותודה ענקית!!!! באמת שהמתכונים שלך הם משהו מיוחד!!
משום מה הפודינג במבה אדומה אפילו לא בכה כשראה אותי.
לבכות בוכים כנראה רק ליד משפחה, אוהבת, כי אז יש סיכוי שישמעו.
:)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק צח

א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

ותשובה ותפילה וצדקה • אתגר 111

לוח מודעות

למעלה