ציליאק עוגת שכבות ללא גלוטן-

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הטעם- בחירה שלכם-
חלבה
נוגט
חמאת בוטנים
קרמל
וכיוצ"ב

IMG_6306_800x600.jpg


לעוגה:
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
3 כפות קמח ללא גלוטן, אני השתמשתי במולינו
1 כפית א. אפיה

לקרם ולגנאש:
350 מ"ל ריצ'
250 גרם שוקולד
1/2 כוס קרם לבחירה

לקישוט:
תלתלי שוקולד מריר


הכנה:
מקציפים חלבונים לקצף קל. מוסיפים בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה.ממקציפים לקבלת קצף יציב. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את יתר הרכיבים.

יוצרים לתבנית תנור מרופדת בניר אפיה. מורחים באופן אחיד. אופים ב 180 מעלות כ-18 דקות לייבוש. נזהרם לא לאפות יותר מדי.

מוציאים את העוגה.
מקררים
חותכים -4 חלקים שווים, כל אחד בערך גודל של תבנית אינגליש ארוכה.


מכינים גנאש:
ממיסים שוקולד מריר עם 100 מ"ל ריצ' לגנאש חלק

מקציפים 250 מ"ל ריצ' לקצף יציב.
מוספים קרם לפי בחירה ו 2/3 מהגנאש.

מורחים מהקרם על רצועת עוגה. אין צורך בשכבה עבה. מכסים ברצועה נוספת. שוב מורחים קרם, עוגה, קרם ומסיימים בחלק הרביעי של העוגה.
יוצקים את הגנאש הנותר מעל לעוגה ומאפשרים לו לנזול לצדדים.
משארית הקרם מזלפים פרחים מעל לעוגה
מפזרים תלתי שוקולד מריר שקולפו במקלף

IMG_6311_800x600.jpg
IMG_6310_800x600.jpg
IMG_6307_800x600.jpg
 

צביה ר.

משתמש חדש
העני, תודה על המתכונים האלופים אחד אחד!
האם אפשר לגלגל את העוגה כרולדה במקום לחתוך לשכבות?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה