הטעם- בחירה שלכם-
חלבה
נוגט
חמאת בוטנים
קרמל
וכיוצ"ב
לעוגה:
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
3 כפות קמח ללא גלוטן, אני השתמשתי במולינו
1 כפית א. אפיה
לקרם ולגנאש:
350 מ"ל ריצ'
250 גרם שוקולד
1/2 כוס קרם לבחירה
לקישוט:
תלתלי שוקולד מריר
הכנה:
מקציפים חלבונים לקצף קל. מוסיפים בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה.ממקציפים לקבלת קצף יציב. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את יתר הרכיבים.
יוצרים לתבנית תנור מרופדת בניר אפיה. מורחים באופן אחיד. אופים ב 180 מעלות כ-18 דקות לייבוש. נזהרם לא לאפות יותר מדי.
מוציאים את העוגה.
מקררים
חותכים -4 חלקים שווים, כל אחד בערך גודל של תבנית אינגליש ארוכה.
מכינים גנאש:
ממיסים שוקולד מריר עם 100 מ"ל ריצ' לגנאש חלק
מקציפים 250 מ"ל ריצ' לקצף יציב.
מוספים קרם לפי בחירה ו 2/3 מהגנאש.
מורחים מהקרם על רצועת עוגה. אין צורך בשכבה עבה. מכסים ברצועה נוספת. שוב מורחים קרם, עוגה, קרם ומסיימים בחלק הרביעי של העוגה.
יוצקים את הגנאש הנותר מעל לעוגה ומאפשרים לו לנזול לצדדים.
משארית הקרם מזלפים פרחים מעל לעוגה
מפזרים תלתי שוקולד מריר שקולפו במקלף
חלבה
נוגט
חמאת בוטנים
קרמל
וכיוצ"ב
לעוגה:
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
3 כפות קמח ללא גלוטן, אני השתמשתי במולינו
1 כפית א. אפיה
לקרם ולגנאש:
350 מ"ל ריצ'
250 גרם שוקולד
1/2 כוס קרם לבחירה
לקישוט:
תלתלי שוקולד מריר
הכנה:
מקציפים חלבונים לקצף קל. מוסיפים בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה.ממקציפים לקבלת קצף יציב. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את יתר הרכיבים.
יוצרים לתבנית תנור מרופדת בניר אפיה. מורחים באופן אחיד. אופים ב 180 מעלות כ-18 דקות לייבוש. נזהרם לא לאפות יותר מדי.
מוציאים את העוגה.
מקררים
חותכים -4 חלקים שווים, כל אחד בערך גודל של תבנית אינגליש ארוכה.
מכינים גנאש:
ממיסים שוקולד מריר עם 100 מ"ל ריצ' לגנאש חלק
מקציפים 250 מ"ל ריצ' לקצף יציב.
מוספים קרם לפי בחירה ו 2/3 מהגנאש.
מורחים מהקרם על רצועת עוגה. אין צורך בשכבה עבה. מכסים ברצועה נוספת. שוב מורחים קרם, עוגה, קרם ומסיימים בחלק הרביעי של העוגה.
יוצקים את הגנאש הנותר מעל לעוגה ומאפשרים לו לנזול לצדדים.
משארית הקרם מזלפים פרחים מעל לעוגה
מפזרים תלתי שוקולד מריר שקולפו במקלף