מתכון לעוגת שוקולד ציפס משקרת
ולמה היא נקראת "משקרת"
כי כולם חושבים שלקח הרבה זמן להכין אותה אבל ממש לא!!
מצרכים (תבנית בגודל בינוני):
3 כוסות קמח
1 ורבע כוסות סוכר
100גר מרגרינה
חצי כוס שמן
3 ביצים
1 קצפת צימחית
1 א.אפיה
1 סוכר וניל
חצי חבילת שוקולד ציפס
אופן ההכנה:
שמים בקערת מיקסר קמח סוכר מרגרינה ושמן ומערבבים עד לקבלת פירורים
מפרישים מהקערה כוס בצק
מוסיפים את שאר המוצרים מלבד השוקולד ציפס (אמור לצאת בלילה כמו של עוגת טורט)
מפזרים את השוקולד ציפס מלמעלה
ומעל זה את הפרורים
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות
והנה לפניכם עוגת 3 שכבות בקערה אחת
בתאבון!!
ניסיתי למצוא את המקור למתכון ולא מצאתי
רק מצאתי שבשף הלבן הם מפרסמים את המתכון בנוסח חלבי - לא ניסיתי אף פעם
https://chef-lavan.co.il/קינוחים/עוגות/עוגות-שוקולד/עוגת-שוקולד-ציפס-משקרת-הכי-קלה-שיש/
ולמה היא נקראת "משקרת"
כי כולם חושבים שלקח הרבה זמן להכין אותה אבל ממש לא!!
מצרכים (תבנית בגודל בינוני):
3 כוסות קמח
1 ורבע כוסות סוכר
100גר מרגרינה
חצי כוס שמן
3 ביצים
1 קצפת צימחית
1 א.אפיה
1 סוכר וניל
חצי חבילת שוקולד ציפס
אופן ההכנה:
שמים בקערת מיקסר קמח סוכר מרגרינה ושמן ומערבבים עד לקבלת פירורים
מפרישים מהקערה כוס בצק
מוסיפים את שאר המוצרים מלבד השוקולד ציפס (אמור לצאת בלילה כמו של עוגת טורט)
מפזרים את השוקולד ציפס מלמעלה
ומעל זה את הפרורים
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות
והנה לפניכם עוגת 3 שכבות בקערה אחת
בתאבון!!
ניסיתי למצוא את המקור למתכון ולא מצאתי
רק מצאתי שבשף הלבן הם מפרסמים את המתכון בנוסח חלבי - לא ניסיתי אף פעם
https://chef-lavan.co.il/קינוחים/עוגות/עוגות-שוקולד/עוגת-שוקולד-ציפס-משקרת-הכי-קלה-שיש/