המטבח של סימא
משתמש מקצוען
לבסיס העוגה צריך:
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
5 כפות קמח תופח
5 כפות שמן
מפרידים חלבונים ומקציפים עם סוכר
בנפרד מערבבים חלמונים עם השמן
מערבבים את 2 התערובות ומוסיפים 5 כפות קמח תופח
משטחים את התערובת על נייר אפייה משומן ואופים 20 דקות 170 מעלות
גלגלול ראשוני:
מוציאים מהתנור את הבצק וממתינים כמה דקות לקרור
מגלגלים את הבצק ביחד עם נייר האפייה בעודו חם
עושים את זה בשתי ידיים ובעדינות!
מניחים בצד.
מכינים את המילוי:
מיכל שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל (או שוקולד)
מעט חלב
מקציפים הכל ביחד.
פותחים בעדינות את הבצק המגולגל ומורחים מבפנים בנדיבות ומגלגלים.
מורחים ומקשטים גם מבחוץ אפשר גם סוכריות צבעוניות או כל קישוט אחר.
שומרים במקרר סגור טוב שלא יתייבש.
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
5 כפות קמח תופח
5 כפות שמן
מפרידים חלבונים ומקציפים עם סוכר
בנפרד מערבבים חלמונים עם השמן
מערבבים את 2 התערובות ומוסיפים 5 כפות קמח תופח
משטחים את התערובת על נייר אפייה משומן ואופים 20 דקות 170 מעלות
גלגלול ראשוני:
מוציאים מהתנור את הבצק וממתינים כמה דקות לקרור
מגלגלים את הבצק ביחד עם נייר האפייה בעודו חם
עושים את זה בשתי ידיים ובעדינות!
מניחים בצד.
מכינים את המילוי:
מיכל שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל (או שוקולד)
מעט חלב
מקציפים הכל ביחד.
פותחים בעדינות את הבצק המגולגל ומורחים מבפנים בנדיבות ומגלגלים.
מורחים ומקשטים גם מבחוץ אפשר גם סוכריות צבעוניות או כל קישוט אחר.
שומרים במקרר סגור טוב שלא יתייבש.