עוגות/עוגיות עוגת קרמבו הכי טעימה שתאכלו

פרוגינית

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עוגת קרמבו מאתר פודיק
עוגה שאי אפשר לעצור אחרי ביס אחד מניסיון

לתחתית העוגה
2 ביצים L
75 גרם כוס שמן (שליש כוס)
1 כוס סוכר חום (בנפרד 180 מ"ל)
2 כפות חלב
100 גרם קמח לבן (כחצי-שלושתרבע כוס בנפח 240 מ"ל)
4 כפות קקאו הולנדי
1 כפית אבקת אפייה
1 קמצוץ מלח
1 חפיסת שוקולד מריר איכותי קצוצה
לקרם וניל
2 שמנת מתוקה 32%-38% (סה"כ 500 גרם)
0.5 כוס חלב 120 מ"ל
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל צרפתי
1 כפית מחית וניל
1 כף אבקת סוכר
לגנאש שוקולד מלמעלה
150 מ"ל שמנת מתוקה 32% (חצי כוס + 2 כפות)
150 גרם שוקולד מריר (חפיסה וחצי)


אופן ההכנה
1
חימום תנור וטיפול בתבנית
מחממים תנור ל-170 מעלות חום עליון תחתון משמנים תבנית 26 ומרפדים בנייר אפייה.

2
הכנת תחתית העוגה
לקערה מוסיפים את כל המצרכים שכתובים למעלה עבור תחתית העוגה: הביצים השמן הסוכר החלב הקמח הקקאו הולנדי אבקת האפייה קמצוץ המלח והשוקולד המריר הקצוץ ומערבבים היטב עד שאין גושים.

3
אפיית התחתית
מעבירים לתבנית האפייה מיישרים ואופים בתנור כ-25 דקות עד שקיסם נכנס ויוצא עם מעט פירורים לחים, מוציים ונותנים לזה להתקרר לגמרי.

4
לקרם וניל
לקערה מוסיפים את השמנת המתוקה החלב האינסטנט פודינג וניל צרפתי, מחית הוניל ואבקת הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים את הקרם על גבי בסיס העוגה שהתקרר ומיישרים, מעבירים למקפיא לכשעה.

5
הכנת הגנאש ושלב סופי
מכינים את גנאש השוקולד: ממיסים בשיטת בן מארי או בתוך קלחת 150 גרם שמנת מתוקה ו-150 גרם שוקולד מריר עד להמסה מוחלטת ושהתערובת חלקה ללא גושים ונותנים להצטנן מעט. מוציאים את העוגה מהמקפיא ויוצקים עליה את הגנאש, מיישרים הכל בעדינות מכסים ומעבירים למקרר לכ-3 שעות או לילה. בתיאבון

לא צילמתי כשהכנתי, אז הבאתי תמונה מהאתר שלו
 

קבצים מצורפים

  • Screenshot_20240813-172807~2.png
    Screenshot_20240813-172807~2.png
    1.1 MB · צפיות: 62

בץ.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
ואוו נראה טוב ננסה את המתכון השבת
 

TAMAR GOL

משתמש רשום
שמתי פודינג
היה רשום שם קרם וניל - לא יודעת מה זה ( כנראה כמו קרם נוגט ) - הורדתי
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה