2 תבניות איגליש
6 ביצים
1 ו 3/4 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
3.5 כוסות קמח
1 כוס קפה חזק- 2 כפות שטוחות קפה
1/2 כוס סירופ מייפל [לא חובה, אבל לא כדאי לוותר]
1 כוס שמן
מקציפים ביצים שלמות עם סוכר, בוו של בחושות, במשך כ-5 דקות לקבלת תערובת קצפית תפוחה והבהירה
מוסיפים שמן באטיות תוך כדי ערבול במהירות הגבוהה ביותר
מוסיפים מייפל
מכינים קפה מכוס מים חמים ו-2 כפות שטוחות קפה
מוסיפים קפה וקמח+אבקת אפיה לסירוגין בערבו איטי יחסית
מערבלים עד שהתערובת אחידה
יוצקים ל-2 תבניות אינגליש ארוכות מרופדות בניר אפיה לגובה של לא יותר מ 2/3
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ-45 דקות עד שהעוגה קפיצת למגע וקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש
אפשר לאפות כמאפינס- ממלאים ל 2/3 גובה מנג'ט בשקע ואופים כ-15 דקות