תשמעו, יצא לי לפגוש עוגות טעימות בהרבה מקומות
(יצא לי גם לפגוש מהזן האחר... אל דאגה...)
אבל עוגות כמו של אמא שלי, מבטיחה לכם, אין שום מקום.
הם בלי מרגרינה, מופחתות סוכר ושמן וטעימות שקשה להבין איך זה הגיוני.
קחו טעימה, תנסו ושתפו איך יצא:
תבנית תנור
מומלץ להכפיל כמויות ולאפות בשתי תבניות תנור בטורבו
כוס שמן
2 כוסות סוכר (הורדתי לאחד וחצי, ועדיין היה די מתוק)
4 ביצים לארג'
סוכר וניל
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
טיפה מלח
ללוש ב K (או במג'מיקס)
אחרי שהכל מעורבב, להוסיף. כוס וחצי שקדים טחונים גס (כ-130 גרם)
לחלק ל-3 חלקים. ליצור עם ידיים רטובות שלושה נקניקים להניח לרוחב התבנית. מתפשט באפיה
לאפות ב-180 להשחמה קלה
לפרוס בעודו חמים, עם סכין משוננת.
בתאבון עז!
(יצא לי גם לפגוש מהזן האחר... אל דאגה...)
אבל עוגות כמו של אמא שלי, מבטיחה לכם, אין שום מקום.
הם בלי מרגרינה, מופחתות סוכר ושמן וטעימות שקשה להבין איך זה הגיוני.
קחו טעימה, תנסו ושתפו איך יצא:
תבנית תנור
מומלץ להכפיל כמויות ולאפות בשתי תבניות תנור בטורבו
כוס שמן
2 כוסות סוכר (הורדתי לאחד וחצי, ועדיין היה די מתוק)
4 ביצים לארג'
סוכר וניל
4 כוסות קמח
1 א. אפיה
טיפה מלח
ללוש ב K (או במג'מיקס)
אחרי שהכל מעורבב, להוסיף. כוס וחצי שקדים טחונים גס (כ-130 גרם)
לחלק ל-3 חלקים. ליצור עם ידיים רטובות שלושה נקניקים להניח לרוחב התבנית. מתפשט באפיה
לאפות ב-180 להשחמה קלה
לפרוס בעודו חמים, עם סכין משוננת.
בתאבון עז!