מתכון מתכון אחרון להערב בעז"ה
תבנית חד פעמית ענקית
לעוגה:
6 ביצים
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן [אפשר להפחית לכוס וחצי]
1/2 כוס סירופ מייפל
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן
3 כוסות קוואקר מהיר הכנה
2.5 כוסות קמח
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
3/4-1 כוס בוטנים קלויים, גרוסים בלי קליפה
לציפוי:
250 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל ריצ'
מערבבים את כל הרכיבים בקערה בעזרת כף עד לקבלת תערובת אחידה
יוצקים לתבנית מרופדת בניר אפיה. משטחים לשכבה אחידה
אופים ב 180 35-40 דקות להשחמה והתייצבות.
לציפוי:
ממיסים שוקולד עם ריצ' לגנאש אחיד ומורחים באופן אחיד על העוגה.
פורסים כשהעוגה קפואה למחצה בסכין חדה ולא משוננת
תבנית חד פעמית ענקית
לעוגה:
6 ביצים
1 כוס סוכר חום
2 כוסות סוכר לבן [אפשר להפחית לכוס וחצי]
1/2 כוס סירופ מייפל
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן
3 כוסות קוואקר מהיר הכנה
2.5 כוסות קמח
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
3/4-1 כוס בוטנים קלויים, גרוסים בלי קליפה
לציפוי:
250 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל ריצ'
מערבבים את כל הרכיבים בקערה בעזרת כף עד לקבלת תערובת אחידה
יוצקים לתבנית מרופדת בניר אפיה. משטחים לשכבה אחידה
אופים ב 180 35-40 דקות להשחמה והתייצבות.
לציפוי:
ממיסים שוקולד עם ריצ' לגנאש אחיד ומורחים באופן אחיד על העוגה.
פורסים כשהעוגה קפואה למחצה בסכין חדה ולא משוננת