לא הייתי מציעה להתייאש. (לא דווקא בנוגע לעוגה זו) עוגה שנשים רגילות ניסו והתלהבו ולא שפיות בעלות מקצוע עם מיכשור מיוחד, אין סיבה שלך יצא אחרת.עדכון:
טשטשתי את הריח של הקפה במטבח כדי שבעלי לא ידע אפילו שהיתה פה עוגה. היא בפח.....
יצאה כמו ספוג צפוף צפוף, מלמעלה היא לא היתה קפיצית אלא נוקשה, ולא אפיתי יותר מידי .
גח הכמות של הקפה היתה נראית לי פתאום לא סבירה.... כמעט כפית קפה לפרוסה... הזוי.
לא מאשימה אף אחד ולא את המתכון, כי אולי זה תלוי באיך שהכנתי ואיזה מעבד מזון וכו'
אבל מפיקה לקחים....
לא פעם ראשונה שאני לוקחת מתכונים מפה ומתאכזבת מאד ביחס לתגובות הנלהבות.
כמובן, זה בעיה שלי.... אני יודעת.
התנור שלך בד"כ כן מוציא תוצרת טובה?
את מקפידה על חימום מראש ונמנעת מפתיחת התנור לפחות בחצי שעה הראשונה?
אני שמה לב שהאשכול הזה לא חדש, ומישהי הקפיצה... נקווה שתגובתי תעניין אותך....