עוגות/עוגיות עוגת נס!! קפה-תברכו את חמותי..

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
עדכון:
טשטשתי את הריח של הקפה במטבח כדי שבעלי לא ידע אפילו שהיתה פה עוגה. היא בפח.....
יצאה כמו ספוג צפוף צפוף, מלמעלה היא לא היתה קפיצית אלא נוקשה, ולא אפיתי יותר מידי .
גח הכמות של הקפה היתה נראית לי פתאום לא סבירה.... כמעט כפית קפה לפרוסה... הזוי.
לא מאשימה אף אחד ולא את המתכון, כי אולי זה תלוי באיך שהכנתי ואיזה מעבד מזון וכו'
אבל מפיקה לקחים....
לא פעם ראשונה שאני לוקחת מתכונים מפה ומתאכזבת מאד ביחס לתגובות הנלהבות.
כמובן, זה בעיה שלי.... אני יודעת.
לא הייתי מציעה להתייאש. (לא דווקא בנוגע לעוגה זו) עוגה שנשים רגילות ניסו והתלהבו ולא שפיות בעלות מקצוע עם מיכשור מיוחד, אין סיבה שלך יצא אחרת.
התנור שלך בד"כ כן מוציא תוצרת טובה?
את מקפידה על חימום מראש ונמנעת מפתיחת התנור לפחות בחצי שעה הראשונה?
אני שמה לב שהאשכול הזה לא חדש, ומישהי הקפיצה... נקווה שתגובתי תעניין אותך....
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
קלי קלות של הכנה.
טעם מושלם
כמעט אפס עבודה.
חומרים לתבנית חד פעמי הכי גדולה.
במעבד מזון:
שמה חצי כוס קפה פלוס מים רותחים עד למעלה.[200מ"ל]
מפעילה מעבד לדקה ואז מוסיפה
3 כוסות סוכר
1.5 כוס שמן
2 אפיה
4 סוכר וניל.
מוסיפה 8 ביצים לאט לאט ללא הפרדה
4 כוסות קמח
2 כפות קקאו
שמה בתבנית שולחת לתנור עד שזה אפוי.
בזמן הזה...את שוטפת את הכוס היחידה והמעבד מזון שהתלכלכו, נכון שזה קלי קלות?
שמה במעבד 5כפות שמן.
7כפות מים רותחים
200גר' אבקת סוכר
1 כף קקאו.
3 כפות נס קפה.
מפעילה לדקה.
שופכת על העוגה בעודה חמה.
ורצה להכין כוס קפהה
הכנתי עכשיו, יצא מעולה, אורירי וגבוה...
4 אינגלישקייקים.
והסירופ בכלל משדרג ברמות.
תודה!!! מאמצת למתכונים הקבועים.
אה, והכנתי במיקסר עם זרוע ההקצפה.
והסירופ במקל בלנדר
 

שירז

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
D I G I T A L
ישלי מתכון מאד דומה, תעשו את זה בתבנית ענקית ותפזרו שוקולד ציפס לפני האפיה מלמעלה, ככה לא מפריע הכבדות של העוגה.
 

Studio Grafix

עיצוב גרפי ומיתוג עסקי למוסדות ועסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
העוגה כל כך טעימה!!
תודה רבה! (הכנתי במיקסר)
הוספתי אגוזים, לדעתי שדרג ממש.
 

מירי מנדל

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
קודם כל תודה על המתכון המעולה!!!

חייבת לשתף בשדרוג מוצלח מאוד-
לטורט בהיר המרתי את הקפה בפודינג ווניל, יצא מושלם!
(צריך לערבל הרבה זמן את הפודינג והסוכר
בסוף לא הוספתי עוד 2 כפות)
וציפוי בטעם גבינה, מאוד מוסיף -
1 כוס מים רותחים
1/3 כוס סוכר
1 כף ת. ווניל
1/6 כוס מיץ לימון
 

רחלי 1234

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
קלי קלות של הכנה.
טעם מושלם
כמעט אפס עבודה.
חומרים לתבנית חד פעמי הכי גדולה.
במעבד מזון:
שמה חצי כוס קפה פלוס מים רותחים עד למעלה.[200מ"ל]
מפעילה מעבד לדקה ואז מוסיפה
3 כוסות סוכר
1.5 כוס שמן
2 אפיה
4 סוכר וניל.
מוסיפה 8 ביצים לאט לאט ללא הפרדה
4 כוסות קמח
2 כפות קקאו
שמה בתבנית שולחת לתנור עד שזה אפוי.
בזמן הזה...את שוטפת את הכוס היחידה והמעבד מזון שהתלכלכו, נכון שזה קלי קלות?
שמה במעבד 5כפות שמן.
7כפות מים רותחים
200גר' אבקת סוכר
1 כף קקאו.
3 כפות נס קפה.
מפעילה לדקה.
שופכת על העוגה בעודה חמה.
ורצה להכין כוס קפהה

הכנתי
יצא מושלם!!!
בול בשביל הקפה
תודה רבה
תבורך חמותך..
וגם את!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
ישלי מתכון מאד דומה, תעשו את זה בתבנית ענקית ותפזרו שוקולד ציפס לפני האפיה מלמעלה, ככה לא מפריע הכבדות של העוגה.
בטוחה שהשוקולד ציפס מוסיף. לגבי הכבדות- הכנתי פעמיים ועם מיקסר, (מקציפה ביצים שלמות עם הסוכר לדקות ארוכות, עד לקבלת קציפה בהירה) ויצאה לי אורירית מאוד מאוד, ממש כמו טורט עם הפרדת ביצים.
תנסי.
 

שולחנית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אז גם אני הכנתי היום. ו- התאכזבתי.
לא, לא כי לא הצליח. דוקא הצליח מאוד
אבל
יש לי מתכון אחר פשוט אותו טעם:)
חיכיתי למשהו חדש...
אה, ובמתכון שלי יותר קל להכין את הציפוי- מערבבים בצלחת ח"פ 1.5 כפיות קפה, 3.5 כפות מים רותחים וחבילת א. סוכר ומורחים על העוגה
 

חני S

משתמש מקצוען
הכנתי
יצא מקסים!
האמת שאני לא ראיתי הבדל מהותי בינה לבין טורט אחרות
אבל התגובות היו נלהבות אז החזרתי לעצמי את החיוך...:)
חייבת לציין שכל 10 דקות קפצתי לתנור כי העוגה יוצאת שטוחה בהקיפה וגבוהה במרכזה
(אפשר לראות גם בתמונה שהעלו) וכ''כ פחדתי שיצא דחוס כי הצדדים מוכנים היטב
עניין בהחלט של דקות
אולי זה חלק מהסיבה לאכזבות... :rolleyes:
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הכנתי
יצא מקסים!
האמת שאני לא ראיתי הבדל מהותי בינה לבין טורט אחרות
אבל התגובות היו נלהבות אז החזרתי לעצמי את החיוך...:)
חייבת לציין שכל 10 דקות קפצתי לתנור כי העוגה יוצאת שטוחה בהקיפה וגבוהה במרכזה
(אפשר לראות גם בתמונה שהעלו) וכ''כ פחדתי שיצא דחוס כי הצדדים מוכנים היטב
עניין בהחלט של דקות
אולי זה חלק מהסיבה לאכזבות... :rolleyes:
הטוויסט הוא כאן שיוצא אורירי ועסיסי כמו טורט עם הפרדת ביצים, והסירופ שמשדרג...
 

שרית100

משתמש מקצוען
הכנתי
יצא מקסים!
האמת שאני לא ראיתי הבדל מהותי בינה לבין טורט אחרות
אבל התגובות היו נלהבות אז החזרתי לעצמי את החיוך...:)
חייבת לציין שכל 10 דקות קפצתי לתנור כי העוגה יוצאת שטוחה בהקיפה וגבוהה במרכזה
(אפשר לראות גם בתמונה שהעלו) וכ''כ פחדתי שיצא דחוס כי הצדדים מוכנים היטב
עניין בהחלט של דקות
אולי זה חלק מהסיבה לאכזבות... :rolleyes:

אולי תלוי בתנור? יצא לי ישר לגמרי, וטעיםםםםםם
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
@הני ר.
גם אני מצטרפת למחמיאות.

העוגה יצאה יפהפיה, עדיין לא פתחנו אותה

אפיתי ב-4 תבניות אינגליש קייק ארוכות.
יש לציין שאת הציפוי כדאי ליצוק ומיד ליישר, כדי שיישאר חלק ומבריק.

יישר כח!
 

כוס קקאו

משתמש סופר מקצוען
תודה תודה יצא מעולה . כבר רבע עוגה נגמרה... מה יהיה?
יש הרבה אורחים לשבת.....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה