לקראת שמחה חיפשתי מתכון מיוחד לעוגה ועם זאת קל במיוחד להכנה. (הייתי צריכה למעלה מ 200 חתיכות)
אז זהו מצאתי ואני שמחה לשתף . עוגת נוגט עסיסית רטובה נמסה בפה. מרגרינה בכמות שפויה (לעומת כל המתכונים החגיגיים שראיתי)
יוצאת גבוהה ויפה מאד.
קבלו אותה!
עוגת נוגט
להקציף 9 חלבונים עם כוס וחצי סוכר
להקציף בנפרד 9 חלמונים עם כוס וחצי סוכר ולהוסיף 1.5 כוס מיץ תפוזים, 1/2 כוס שמן 2 סוכר וניל.
להמיס 200 גר' שוקולד לבישול וחצי חבילה שוקולד מריר, להוסיף את השוקולד המומס לתערובת החלמונים.
לאחד את החלבונים עם תערובת החלמונים.
להוסיף 3 כוסות קמח ו 1.5 אבקת אפיה.
לחלק ל 3 תבניות גדולות (של תנור או חד פעמי הכי גדול)
לחמם תנור ל 180 ולאפות . אצלי בתנור חזק וחדש מספיק רבע שעה.
הקרם:
2 ביצים, 1/2 כוס סוכר, 1/3 כוס מים, 1 כפית קפה, 1/2 מרגרינה, 200 גרם אבקת נוגט. לערב הכל בבלנדר/ מעבד מזון.
הערה: אני הכפלתי את כמות הקרם אבל לא חייבים.
הרכבה
לוקחים טורט אחד מורחים עליו קרם , מניחים את הטורט השני שום קרם וטורט שלישי וקרם. ומעל גיררתי שוקולד מריר.
בהצלחה רבה!
אז זהו מצאתי ואני שמחה לשתף . עוגת נוגט עסיסית רטובה נמסה בפה. מרגרינה בכמות שפויה (לעומת כל המתכונים החגיגיים שראיתי)
יוצאת גבוהה ויפה מאד.
קבלו אותה!
עוגת נוגט
להקציף 9 חלבונים עם כוס וחצי סוכר
להקציף בנפרד 9 חלמונים עם כוס וחצי סוכר ולהוסיף 1.5 כוס מיץ תפוזים, 1/2 כוס שמן 2 סוכר וניל.
להמיס 200 גר' שוקולד לבישול וחצי חבילה שוקולד מריר, להוסיף את השוקולד המומס לתערובת החלמונים.
לאחד את החלבונים עם תערובת החלמונים.
להוסיף 3 כוסות קמח ו 1.5 אבקת אפיה.
לחלק ל 3 תבניות גדולות (של תנור או חד פעמי הכי גדול)
לחמם תנור ל 180 ולאפות . אצלי בתנור חזק וחדש מספיק רבע שעה.
הקרם:
2 ביצים, 1/2 כוס סוכר, 1/3 כוס מים, 1 כפית קפה, 1/2 מרגרינה, 200 גרם אבקת נוגט. לערב הכל בבלנדר/ מעבד מזון.
הערה: אני הכפלתי את כמות הקרם אבל לא חייבים.
הרכבה
לוקחים טורט אחד מורחים עליו קרם , מניחים את הטורט השני שום קרם וטורט שלישי וקרם. ומעל גיררתי שוקולד מריר.
בהצלחה רבה!