עוגת נוגט מדהימה וקלה

פרוזה

משתמש סופר מקצוען
לקראת שמחה חיפשתי מתכון מיוחד לעוגה ועם זאת קל במיוחד להכנה. (הייתי צריכה למעלה מ 200 חתיכות)

אז זהו מצאתי ואני שמחה לשתף . עוגת נוגט עסיסית רטובה נמסה בפה. מרגרינה בכמות שפויה (לעומת כל המתכונים החגיגיים שראיתי)
יוצאת גבוהה ויפה מאד.
קבלו אותה!

עוגת נוגט
להקציף 9 חלבונים עם כוס וחצי סוכר
להקציף בנפרד 9 חלמונים עם כוס וחצי סוכר ולהוסיף 1.5 כוס מיץ תפוזים, 1/2 כוס שמן 2 סוכר וניל.
להמיס 200 גר' שוקולד לבישול וחצי חבילה שוקולד מריר, להוסיף את השוקולד המומס לתערובת החלמונים.
לאחד את החלבונים עם תערובת החלמונים.
להוסיף 3 כוסות קמח ו 1.5 אבקת אפיה.
לחלק ל 3 תבניות גדולות (של תנור או חד פעמי הכי גדול)
לחמם תנור ל 180 ולאפות . אצלי בתנור חזק וחדש מספיק רבע שעה.

הקרם:
2 ביצים, 1/2 כוס סוכר, 1/3 כוס מים, 1 כפית קפה, 1/2 מרגרינה, 200 גרם אבקת נוגט. לערב הכל בבלנדר/ מעבד מזון.
הערה: אני הכפלתי את כמות הקרם אבל לא חייבים.
הרכבה
לוקחים טורט אחד מורחים עליו קרם , מניחים את הטורט השני שום קרם וטורט שלישי וקרם. ומעל גיררתי שוקולד מריר.
בהצלחה רבה!
 

נמנמת

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
תעלי תמונה>>
נשמע מעולה>>>
 

עננים

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ממתק נוגט - מהיר מהיר

מתכון עוד יותר מהיר יותר רק יקר יותר, מתקבלת תבנית בגודל תנור. זה יותר ממתק נוגט מאשר עוגת-נוגט.
בבקשה:
750 גר' כריות
350 גר' חמאת בוטנים טבעית
150 גר' שוקולד
כחצי מיכל קטן ריץ'.
מכניסים לקערת המערבל כריות וחמאת בוטנים ובעזרת וו ה-K מערבלים עד לקבלת תערובת פרורית (הכריות נגרסות) מצפים תבנית תנור בניר אפייה משטחים את התערובת (אפשרי בעזרת מועך תפו"א)
לקבלת שכבה חלקה ניתן להניח ניר אפייה נוסף מעל השכבה (לאחר שהיא ממלאה את כל שטח התבנית) ולרדד מעזרת מערוך.
להמיס על אדים או במיקרוגל שוקולד להוסיף ריץ' ולערבב היטב. לצפות את שכבת הכריות.
לקרר ולחתוך לריבועים קטנים.
 

nc

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י עננים;1449022:
מתכון עוד יותר מהיר יותר רק יקר יותר, מתקבלת תבנית בגודל תנור. זה יותר ממתק נוגט מאשר עוגת-נוגט.
בבקשה:
750 גר' כריות
350 גר' חמאת בוטנים טבעית
150 גר' שוקולד
כחצי מיכל קטן ריץ'.
מכניסים לקערת המערבל כריות וחמאת בוטנים ובעזרת וו ה-K מערבלים עד לקבלת תערובת פרורית (הכריות נגרסות) מצפים תבנית תנור בניר אפייה משטחים את התערובת (אפשרי בעזרת מועך תפו"א)
לקבלת שכבה חלקה ניתן להניח ניר אפייה נוסף מעל השכבה (לאחר שהיא ממלאה את כל שטח התבנית) ולרדד מעזרת מערוך.
להמיס על אדים או במיקרוגל שוקולד להוסיף ריץ' ולערבב היטב. לצפות את שכבת הכריות.
לקרר ולחתוך לריבועים קטנים.

נראה לך שיש אפשרות להכין את השכבה התחתונה ידנית או שהחומרים לא יתאחדו?
 

dk

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י פרוזה;1448947:
לקראת שמחה חיפשתי מתכון מיוחד לעוגה ועם זאת קל במיוחד להכנה. (הייתי צריכה למעלה מ 200 חתיכות)

אז זהו מצאתי ואני שמחה לשתף . עוגת נוגט עסיסית רטובה נמסה בפה. מרגרינה בכמות שפויה (לעומת כל המתכונים החגיגיים שראיתי)
יוצאת גבוהה ויפה מאד.
קבלו אותה!

עוגת נוגט
להקציף 9 חלבונים עם כוס וחצי סוכר
להקציף בנפרד 9 חלמונים עם כוס וחצי סוכר ולהוסיף 1.5 כוס מיץ תפוזים, 1/2 כוס שמן 2 סוכר וניל.
להמיס 200 גר' שוקולד לבישול וחצי חבילה שוקולד מריר, להוסיף את השוקולד המומס לתערובת החלמונים.
לאחד את החלבונים עם תערובת החלמונים.
להוסיף 3 כוסות קמח ו 1.5 אבקת אפיה.
לחלק ל 3 תבניות גדולות (של תנור או חד פעמי הכי גדול)
לחמם תנור ל 180 ולאפות . אצלי בתנור חזק וחדש מספיק רבע שעה.

הקרם:
2 ביצים, 1/2 כוס סוכר, 1/3 כוס מים, 1 כפית קפה, 1/2 מרגרינה, 200 גרם אבקת נוגט. לערב הכל בבלנדר/ מעבד מזון.
הערה: אני הכפלתי את כמות הקרם אבל לא חייבים.
הרכבה
לוקחים טורט אחד מורחים עליו קרם , מניחים את הטורט השני שום קרם וטורט שלישי וקרם. ומעל גיררתי שוקולד מריר.
בהצלחה רבה!

נשמע טוב, אבל נראה לך יש הבדל בטעם בין עוגת טורט עם קקאו זולה יותר, לבין זאת? הכוונה האם מרגישים את השוקולד בטורט ששווה את המחיר?
תודה
 

ngp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
הערה: אני הכפלתי את כמות הקרם אבל לא חייבים.

הכמות שרשמת מוכפלת או שהיא מתאימה לעוגה?
 

פרוזה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י גרפרינט;1449470:
הערה: אני הכפלתי את כמות הקרם אבל לא חייבים.

הכמות שרשמת מוכפלת או שהיא מתאימה לעוגה?

הכמות שרשמתי הופיעה במתכון .לי זה היה נראה מעט מידי. נראה לי הכי נכון כמות וחצי של הקרם.
לגבי השאלה אם טורט קקאו מספיק, אין לי מושג. לא ניסיתי . חיפשתי עוגה מושקעת וטעימה מאד. והטעם בהחלט מצדיק את המחיר.
 

סטודנטית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י עננים;1449022:
מתכון עוד יותר מהיר יותר רק יקר יותר, מתקבלת תבנית בגודל תנור. זה יותר ממתק נוגט מאשר עוגת-נוגט.
בבקשה:
750 גר' כריות
350 גר' חמאת בוטנים טבעית
150 גר' שוקולד
כחצי מיכל קטן ריץ'.
מכניסים לקערת המערבל כריות וחמאת בוטנים ובעזרת וו ה-K מערבלים עד לקבלת תערובת פרורית (הכריות נגרסות) מצפים תבנית תנור בניר אפייה משטחים את התערובת (אפשרי בעזרת מועך תפו"א)
לקבלת שכבה חלקה ניתן להניח ניר אפייה נוסף מעל השכבה (לאחר שהיא ממלאה את כל שטח התבנית) ולרדד מעזרת מערוך.
להמיס על אדים או במיקרוגל שוקולד להוסיף ריץ' ולערבב היטב. לצפות את שכבת הכריות.
לקרר ולחתוך לריבועים קטנים.

יספיק לתבנית חד"פ הגדולה? (הכי גדולה)
150 גר' שוקולד וחצי ריצ' מספיק לציפוי של תבנית תנור?
 

23

משתמש מקצוען
טעימה פחד
אבל איך שמים את הטורט אחד על השני?
 

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הכנתי אותה
באמת קלה להכנה...
והקרם - - כדאי מלכתחילה להכין כמות כפולה..
לשכבה העליונה כבר בקושי נשאר.
ולמרוח רק כשהעוגה קרה לגמרי.. אחרת זה מחלחל ונעלם :)


טעימה פחד
אבל איך שמים את הטורט אחד על השני?
אני הכנתי ב3 תבניות חד"פ גדולות משומנות היטב
ואז הפכתי את התבנית על הקרם.
התקבל יופי
 

p100digital

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
קבלו גלידת נוגט- אף אחד לא נשאר אדיש לידה

6 ביצים
1 ריצ' (כמובן ששמנת מתוקה משדרגת מאוד)
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
100 גר נוגט

מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב
מוסיפים חלמונים בזהירות
מקציפים את הריצ'
מאחדים בינהם ומוסיפים 2 כפות לא גדושות של נוגט
מחלקים ל2 תבניות אינגליש קיק

מוסיפים מעט שמן לאבקת הנוגט ומערבבים כדי שתצא מחית נוגט חלקה
ומצפים את הגלידות
מקפיאים 8 שעות לפחות לפני ההגשה

בתאבון
לא אחריותי אם זה נגמר לפני שבת....
 

שש

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
הכנתי את העוגה
מוצלחת וטעימה במיוחד.
הטורטים יצאו ממש שוקולדיים.
והקרם - עשיתי כפול אך על האבקת נוגט התקמצנתי ושמתי 300 במקום 400
העוגה צריכה להתיצב במקרר. אם היא נמצאת מידי זמן בחוץ המרגרינה מתחממת והשכבות מתחילות להתגלצ'.
תודה למעלת המתכון
יעל
 

עננים

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י סטודנטית;1449983:
יספיק לתבנית חד"פ הגדולה? (הכי גדולה)
150 גר' שוקולד וחצי ריצ' מספיק לציפוי של תבנית תנור?

מספיק. מורחים עם מרית רחבה (שפכטל)
ליתר ביטחון אפשר להמיס 200 גר' שוקולד.
 

s_katz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
גמני, עשיתי את העוגה היא מדהימה!!!!
כולם נהנו ממנה!
ממש אהבנו

תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ו'

מא וִיבֹאֻנִי חֲסָדֶךָ יי תְּשׁוּעָתְךָ כְּאִמְרָתֶךָ:מב וְאֶעֱנֶה חֹרְפִי דָבָר כִּי בָטַחְתִּי בִּדְבָרֶךָ:מג וְאַל תַּצֵּל מִפִּי דְבַר אֱמֶת עַד מְאֹד כִּי לְמִשְׁפָּטֶךָ יִחָלְתִּי:מד וְאֶשְׁמְרָה תוֹרָתְךָ תָמִיד לְעוֹלָם וָעֶד:מה וְאֶתְהַלְּכָה בָרְחָבָה כִּי פִקֻּדֶיךָ דָרָשְׁתִּי:מו וַאֲדַבְּרָה בְעֵדֹתֶיךָ נֶגֶד מְלָכִים וְלֹא אֵבוֹשׁ:מז וְאֶשְׁתַּעֲשַׁע בְּמִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי:מח וְאֶשָּׂא כַפַּי אֶל מִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי וְאָשִׂיחָה בְחֻקֶּיךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

סוכות • אתגר חופשי

לוח מודעות

למעלה