עוגת מספרים/צורה אישית, אפשר?

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יש היום בכל החנויות שקדים מולבנים טחונים.
לא כתוב עליהם מולבנים אבל לפי הצבע אפשר לראות
הכוונה לשקדים טחוניםאו שחשוב שיהיה כתוב מולבנים?
ומה הכוונה מולבנים?
 

ופל בלגי

משתמש מקצוען
הכוונה לשקדים טחוניםאו שחשוב שיהיה כתוב מולבנים?
ומה הכוונה מולבנים?

אפשר לראות לבד.
אם זה שקדים רגילים טחונים - זה בצבע חום עם קצת לבן,
ואם זה שקדים מולבנים - זה בצבע לבן בלבד.

אני קניתי בחנות פיצוחים וטחנתי בבלנדר יד, יצא מצוין.
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
ללא הקליפה. הם עוברים תהליך להסרת הקליפה.
אחרי חליטה של השקדים במים רותחים או השריה ללילה שלם, את גם יכולה להסיר את הקליפה לבד. לא צריך להגיע לבית חרושת בשביל זה :)

אבל אני לא זוכרת בדיוק איך להסיר את הקליפה. כן זוכרת שזה קל מאד.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אחרי חליטה של השקדים במים רותחים או השריה ללילה שלם, את גם יכולה להסיר את הקליפה לבד. לא צריך להגיע לבית חרושת בשביל זה :)

אבל אני לא זוכרת בדיוק איך להסיר את הקליפה. כן זוכרת שזה קל מאד.
ולייבש היטב אחר כך, לפני הטחינה
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
חסר באתרי תמונות חינמיים?...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני רוצה משהו מוצלח שמישהי הכינה
חיפשתי ולא מצאתי
אני הורדתי מהמחשב.
אין כאן ענין של משהו מוצלח שמישהי הכינה.
את רואה בעין את הצורה של הלב לפני שאת מדפיסה.
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
@hbecker
אם יש לי אפשרות לעשות חלבי עדיף שמנת חלבית?
מה יוצא הכי הכי טוב עם הריץ או עם השמנת החלבית?
תודה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker
אם יש לי אפשרות לעשות חלבי עדיף שמנת חלבית?
מה יוצא הכי הכי טוב עם הריץ או עם השמנת החלבית?
תודה!
לשמנת חלבית תוסיפי פודינג ברמה שהיא תהיה מספיק יציבה לזילוף ולא תקרוס תחת משא השכבה שמעליה
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
לשמנת חלבית תוסיפי פודינג ברמה שהיא תהיה מספיק יציבה לזילוף ולא תקרוס תחת משא השכבה שמעליה
בעצם הריץ מתקבל יותר טוב?
כמה להוסיף?
באפייה אני אוהבת שיש לי משו ברור ואני עושה תוכי....אחרת...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בעצם הריץ מתקבל יותר טוב?
כמה להוסיף?
באפייה אני אוהבת שיש לי משו ברור ואני עושה תוכי....אחרת...
קשה לי לומר לך מדויק כמה פודינג זה מאוד תלוי בשמנת וברמת ההקצפה שלה ובמיקסר.
ריצ' יותר נוקשה, אבל חלבי יותר טעים.
 

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
ונזכרתי בעוד משו
תמיד שראיתי את העוגה הזו התלבטתי איך חותכים אותה...
היא נחתכת טוב?
המספר לא נשבר?
 

ופל בלגי

משתמש מקצוען
קשה לי לומר לך מדויק כמה פודינג זה מאוד תלוי בשמנת וברמת ההקצפה שלה ובמיקסר.
ריצ' יותר נוקשה, אבל חלבי יותר טעים.
מעניין מה שאת אומרת...
כי אני הכנתי השבוע.
התחלתי עם שמנת, זה הספיק רק ללמטה, אז הקצפתי ריץ' ללמעלה, והיה הרבה יותר קל לעבוד איתו.

ואני קצת מתביישת על השאלה הבאה, אבל אשמח להחכים...
איך מזלפים עם צנטר?...
משום מה הסתבכתי עם זה לגמרי...
או שאולי זה תלוי בסוג הצנטר? קניתי משהו שלא נראה איכותי במיוחד.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מעניין מה שאת אומרת...
כי אני הכנתי השבוע.
התחלתי עם שמנת, זה הספיק רק ללמטה, אז הקצפתי ריץ' ללמעלה, והיה הרבה יותר קל לעבוד איתו.

ואני קצת מתביישת על השאלה הבאה, אבל אשמח להחכים...
איך מזלפים עם צנטר?...
משום מה הסתבכתי עם זה לגמרי...
או שאולי זה תלוי בסוג הצנטר? קניתי משהו שלא נראה איכותי במיוחד.
באמת קל יותר לעבוד עם הריצ'. וזה מה שכתבתי. כי השמנת הקצפת נחלבית פחות יציבה וצריכה יותר חיזוק.

יש צנטרים לא איכותיים.
אלו ממתכת מצויינים.
ועדיף צנטר גדול ולא קטן לעוגות כאלו.

מחוררים שקית זילוף [או שקית הפקאה טובה, לא מרשרשת] ומכניסים את הצנטר. החיתוך צריך להיות באופן כזה שראש הצנטר [החלק שממנו יוצא הקרם] יהיו כולו מחוץ לשקית וזהו.
ממלאים בקרם. סוגרים את השקית ומזלפים. מחזיקים בשקית מלמעלה ולא ליד הצנטר.

[שקיות הקפאה עלולות להתפוצץ בזילוף ולכן עדיך שקית זילוף]
 

ופל בלגי

משתמש מקצוען
באמת קל יותר לעבוד עם הריצ'. וזה מה שכתבתי.
לא יודעת למה הבנתי אחרת, לא נורא....

תודה על ההסבר המפורט.
כנראה שגם שקיות הזילוף שקניתי לא היו איכותיות, כי איך שהתחלתי, הם התפוצצו לי בתפר...

אבל בסופו של דבר, יצא עוגה ממש יפה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ה'

לג הוֹרֵנִי יי דֶּרֶךְ חֻקֶּיךָ וְאֶצְּרֶנָּה עֵקֶב:לד הֲבִינֵנִי וְאֶצְּרָה תוֹרָתֶךָ וְאֶשְׁמְרֶנָּה בְכָל לֵב:לה הַדְרִיכֵנִי בִּנְתִיב מִצְוֹתֶיךָ כִּי בוֹ חָפָצְתִּי:לו הַט לִבִּי אֶל עֵדְוֹתֶיךָ וְאַל אֶל בָּצַע:לז הַעֲבֵר עֵינַי מֵרְאוֹת שָׁוְא בִּדְרָכֶךָ חַיֵּנִי:לח הָקֵם לְעַבְדְּךָ אִמְרָתֶךָ אֲשֶׁר לְיִרְאָתֶךָ:לט הַעֲבֵר חֶרְפָּתִי אֲשֶׁר יָגֹרְתִּי כִּי מִשְׁפָּטֶיךָ טוֹבִים:מ הִנֵּה תָּאַבְתִּי לְפִקֻּדֶיךָ בְּצִדְקָתְךָ חַיֵּנִי:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

סוכות • אתגר חופשי

לוח מודעות

למעלה