RACHEL REPS
משתמש חדש
זה נראה מוושלם וקל להכנהמתכון שאני מכינה.
הכנתי גם עם בנות בחוג שאי מעבירה בבית.
יוצא מעולה.
גם טעים.
לבצק פריך:
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס שקדים טחונים [עדיף מולבנים]
1/2 כוס אבקת סוכר
100 גרם חמאה או מרגרינה
1ביצה
קורט מלח
מערבבים במיקסר קמח, שקדים, אבקת סוכר ומרגרינה
מוסיפים ביצה ומעבדים לבצק אחיד.
עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח
מניחים את הספרה או הצורה שהדפסנו על ניר אפיה מקומח
חותכים את הבצק בסכין חד מסביב. באותו אופן חותכים את הספרה השניה או הצורה השניה
אופים ב 180 מעלות כ-20 דקות להשחמה קלה. במספר גדול או צורה גדולה האפיה יכולה לקחת יותר זמן.
שימו לב שלא ישרף.
מכינים קרם: מקציפים 1 ריצ' גדול עם 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
מזלפים עיגולים על חלק אחד של הצורה/ספרה ומניחים בעדינות את החלק השני מעל. שוב מזלפים עיגולים או כוכבים ומקשטים.
תמונות שהבנות בחוג הכינו.
לא נגעתי.
הכינו לבד.
צפה בקובץ המצורף 595777
צפה בקובץ המצורף 595778
[עוגה אישית]
אני רוצה לעשות את זה לבוקר של ראש השנה
מתי הכי מוקדם יכולה להכין??